RO Study
👤
Anonim
Anonim
27-11-2016
Engleza
a fost răspuns
3 prop cu prez continuu in engleza
Răspuns :
Legendaryseby
Legendaryseby
27-11-2016
I eat bread every day. Eu mananc paine in fiecare zi. He eats oranges very often. El manancs portocale foarte des. She rarely watches Tv. Ea rareori se uita la Tv. Sper ca te-am ajutat!Bafta in continuare!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Elevii Trebuie Sau Nu Să Cunoască Trecutul Neamului Nostru?
Se Dau Trei Nr A,b,c.stiind Ca A Este 6,b Este Cu 5 Mai Mare Decit Jumatatea Lui A, Iar Daca Se Imparte Nr B La Nr C Se Obtine Citul4,calculeaza:3×a-b:2+4×c
Intr Un Cub ABCDA'B'C'D' Masura Unghiului Format De AD' Si BD Este Egala Cu......?
Ce Inseamna Adunarea Numerelor
Dupa Ce Un Calator A Strabatut 38km El A Abservat Ca A Mers 19% In Intreg Drumul. Cati Kilometri Aretot Drumul?
De Complectat Propozițiile Următoare Cu Cuvintele Date:Fly,eat,drink,wear,go,cook,wri-te,play. 1-I Can.......a Kite. 2-I..........lemonade. 3-I........a Shirt.
Exploca Rolul Virgulei Din Secventa :"O,varf De Deal!" Plssssss
Buna, Am Nevoie Urgent De Demonstratie De Opera Lirica La Poezia PUTEREA AMINTIRII De Dimitrie Anghel. Dupa Pasii :in Primul Rand, In Al Doile Rand Si Tot Asa..
O Gospodina Prepara Dulceata Si, Din Neatentie, Adauga O Cant Mai Mare De Zahar Decat Prevede Reteta. Ce Se Va Intampla Dupa Un Timp De La Recirea Dulcetii?
13. Punctul A) Va Roh