RO Study
👤
Megasummer2015
Megasummer2015
27-11-2016
Biologie
a fost răspuns
tip de aparat bucal la libelula
Răspuns :
Alym89
Alym89
27-11-2016
tip de aparat la libelula estwe rozator
Answer Link
Ruslic098
Ruslic098
27-11-2016
tip de aparat bucal al unei libelule este
sugator
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Scrie Corect:Abea (am Venit) Sau Abia (am Sosit)??Vreau Forma Corecta A Cuv. Subliniat...
Bunaaaa, Formati Gradele De Comparatie A 2 Adverbe Care Doriti.Va Rooooooog Frumos, E Urgent!
Perimetrul Unul Dreptunghi Este De 240 M,lungimea Fiind Dublul Latimii.La 10 M In Afara Lui Se Planteaza Pomi Din 5 In 5 m.Citi Pomi S-au Plantat??? Ajutor UR
Ajutatima Varog Frumos !!!Sa Alcatuiti Enunturi In Care Sa Utilizezi Verbe La Infinitiv Avind Functii Sintactice de::subiect,nume Predicativ, Atribut Si Comple
Construeshte Doua Enuntzuri Prin Care Satzi Exprimi Recunoshtintza Pentru Persoanele Care Te Intruma In viatza.
Perimetrul Unul Dreptunghi Este De 240 M,lungimea Fiind Dublul Latimii.La 10 M In Afara Lui Se Planteaza Pomi Din 5 In 5 m.Citi Pomi S-au Plantat??? Ajutor UR
Amintitiva 2 Reguli De Ortografiere A Substantivelor. Ilustrati-le Prin Cite 5 Exemple.
O Masina Parcurge Astfel :prima Zi 1/4 Din Drum Iar A Doua Zi Restul De 180 Km.Aflati Lungimea Drumului Si Distanta Parcursa In Prima Zi
Din Propozitia Aceasta Care Sunt Adverbe De Loc ? Propozitia:mirosea Tare A Fin Copt Si Soarele Ardea Viu.erau De Azi-noape Pe Cimp...
As Vrea Si Eu O Argumentare A Sintagmei:sa Fii Curajos Inseamna Sa Iti Fie Frica,dar Totusi Sa Mergi Inainte.