RO Study
👤
Nitiulea
Nitiulea
17-11-2014
Matematică
a fost răspuns
Afla sfertul numarului 8 000
Răspuns :
Diuva
Diuva
17-11-2014
Este asa : 8.000 : 4 = 2.000
Answer Link
Williambalint
Williambalint
17-11-2014
Simplu 8.000 impartit la 4=2.000
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Utilizând Diferite Surse De Informare Şi Propria Experienţă, Descrie Unele Tradiţii Şi obiceiuri Din Localitatea Natală.(Chișinău )
Citate Din Cartea ,,Minunea” Partea A Doua Va Rog Frumos Repede Îmi Trebuie Doar Unul. Și Va Rog Să-mi Spuneți Și Pagina
Salut Brainly Eu Am Aflat Ca Pot Sa Vad În Spectrul Infraroșu Apropriat.Mereu Când Ma Uit La Vreo Telecomanda Mereu Când Țin Apăsat Pe Orice Buton De La Telecom
Într-un Sistem De Axe Ortogonale Se Consider Punctele A (0; - 3) Si B2; 0). a) Sã Se Traseze Dreapta Determinat De Punctele A Si B; b) Să Se Determine Functia L
9.La Brutăria Bunica S-au Vândut Într-o Zi 120 De Pâini Și 42 De Cozonaci Pentru Care S-au Încadat 666 De Lei.A Doua Zi S-au Vândut 40 De Pâini Și 30 De Cozona
6. În Figura Alăturată Este Reprezentat Un Cort În Formă De prismă Triunghiulară Regulată ABCA'B'C' Cu AB = 6 M Şi AA'=9 M. b) Determină Măsura Unghiului Diedru
Dau CoroanăTranscrie, Din Secvența Următoare, Trei Figuri De Stil Diferite, Pe Care Le Vei Numi:,,Saloane Uriaşe, Adevărate Palate Dqe Gală, Încărcate Cu Podoab
Repede Va Rog Frumos Dau Corona Si 100 De Puncte Din Suflet Va Rog Frumos
3 Completează Spațiile Punctate Cu Informațiile Potrivite. A. Textul,,Umbra Ursului" Este Un Text ........... În Care Sunt Prezentate ......... În Ordinea Desfă
Bunaa!Va Rog Rezolvati Cerintele De Mai Jos