👤
Summers8
a fost răspuns

lasă frâu liber imaginației și realizează o compunere de 70 80 de cuvinte în care să prezint o întâmplare petrecută în luna octombrie când plimbandu te printr o pădure la ai intalnit pe cele patru fiice ale batranului anotimpurilor.in compunerea ta utilizează naratiunea dialogul si descrierea.nu uita sa ii dai un titlu potrivit.ofer 49 de puncte + coroana.URGENT!!

Răspuns :

Frunzele ruginite isi cautau melodios drumul catre pamant umpland cararile marginite de arborii batrani ce isi plangeau podoabele zdrentuite.Vantul rece imi trecea rapid printre bucle ,aducandu-mi un miros  dulce -amarui al nucilor inchise in coaja neagra.  Admiram ... Dar ceea ce era mai putin probabil pentru o gandire axata asupra amplului era faptul ca nu imi dadeam seama ca nu sunt singura care face asta. Privesc  4 siluete distinse ,care par a privii si ele tranzitia anotimpurilor. Privesc mai bine si imi dau seama ca vad 4 femei ce contureaza chiar elementele  anotimpurilor. Ele sa fie ? Vad cum una din ele ma priveste ,zambindu-mi dupa care dispare cu tot cu restul .Observ ca pe jos o frunza de stejar straluceste radiar .Era atata de frumoasa. Clipesc si ma minunez. Era pentru mine?...