👤
Mariaga
a fost răspuns

Mai vreau una cu titlul VISUL DEGHEATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Va rog dau coroana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Răspuns :

Cand vine iarna eu ma duc la patinuar sa patinez sunt o zana atunci can sunt pe gheata si ma simt o fata cu foarte buna in orice.Cand patinez ma simt inghetata si mintea mi-o ia razna si visul imi este implinit.Eu patinez de 3 ani jumatate si cand sunt acolo este un vis implinit nu merg foarte des la patinuar dar cand merg este super nu mai distrez tot timpul acolo.  Sper ca este buna!!
           Rece ca gheata  privirea reginei incremenea intreg palatul sticlos .Doar ea era acolo.Ecoul inghetat al turturilor de gheata se auzea neintrerupt ,sunete melodioase ,terminate in refrenuri ascutite ajungeau la urechile acesteia. Holurile interminabile straluceau cu o lumina  de maree ,modelul fulgilor imprimandu se asupra intregului palat in momentul in care aceasta clipeste.Ochii reci,rebeli ,chiar  pali ai acesteia nu ii tradau vreo emotie,doar cuta dintre sprancenele ei   ii trada acea nepasare  pe care o avea asupra intregii lumi de gheata. Coroana ii trona semet  deasupra capului ,parul ei alb pierzandu se in nuante reci de alb ce atingeau podeaua. Privirea i se indrepta dpre oglinda cristalina ce ii reflecta intrea bucurie a oamenilor  pe care o aveau bucurandu se de zapada pe care o facea sa apara.Buzele reci incremenite i se miscau strident la fiecare zambet ,raset sau emotie trimisa de oamenii de rand . Toti isi traiau visul de iarna ,bucurandu se  din plin de cei dragi. Ea nu avea acest vis... Era singura.A vrut sa planga dar nu putea pentru tot ce apartine de ea era rece si inghetat . Tot ceea ce traia ia zi de zi era...Un vis de gheata