RO Study
👤
Fatitreaba
Fatitreaba
26-11-2016
Matematică
a fost răspuns
Cat face 25 : 0,5? Va rog ajutați-mă!
Răspuns :
XkillerX
XkillerX
26-11-2016
se inmultesc ambele nr cu 10cea ce rezulta 250:5=50
Answer Link
MadalinaTaraboaca
MadalinaTaraboaca
26-11-2016
25:0.5=50 Acesta este rezultatul.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gasiti Valoarea Maxima A Numarului N = 8a + 3b , Stiind Ca A + B = 9 , Unde A Si B Sunt Numere Naturale Nenule .
Redactează O Compunere De 10-15 Rânduri În Care Sa Descrii Un Peisaj De Munte Care Te A Impresionat În Excursiile Tale. În Compunerea Ta Trebuie: - Sa Ordonezi
In Triunghiul ABC Isoscel ([AB] ≡([AC]) Avem M Mijlocul Laturii BC. Aratati Ca AM Perpendicular Cu BC. REZOLVARE COMPLETA!!!!
Balenele Se Pot Scufunda Pana La Adancimea De 2500 Metri In 30 De Minute.In Cat Timp O Balena Se Scufunda 200 De Metrii??VA ROGG AJUTOR!!!
Unde Se Desfasoara Actiunea In Print Si Cersetor
Sa Se Afle 2 Numere Naturale Consecutive A Caror Suma Este Egala Cu Rasturnatul Celui Mai Mare Dintre Cele Doua Numere.
1. Rezolvati Ecuatiile : a)2x+90=4x b)3.5x=120-2.5x 2. Aflati Doua Numere Naturale , Stiind Ca Impartind Pe Unul La Celalalt Obtinem Catul 10 Si Restul 3 , Iar
Un Numar Adunat Cu Jumatatea Lui 8 Este Cu 5 Mai Mic Decat Dublul Numarului Initial . Care Este Numarul?
Ce Inseamna 1 Se Scutura O Ploaie De Miresme 2 Ciorchine De Flori Albe 3 Au Nins Ani Multi Si Grei 4 Ochii Lui Erau Lumina Si Binecuvântarea Va Rog Ajutatim
Vreau Si Eu Ve Rog 5 Propozitii Cu THAN .