RO Study
👤
Katalin1
Katalin1
17-11-2014
Limba română
a fost răspuns
trei figuri de stil al cuvintului tara
Răspuns :
Liliadontul
Liliadontul
17-11-2014
tara,coltisor de rai
tara ca un peste
tara , meleag stramosesc
Answer Link
Adrianacreanga
Adrianacreanga
17-11-2014
tara-suflet nemuritor plin de enigme ale infinitului colosal(metafora),tara ca inima fierbinte a unei mame(comparatie),tara-tezaur vesnic(epitet metaforic)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o urna Se Afla 4 Bile Numerotate Cu cifrele 1,2,3,4 , Din care Numai Doua Sunt Albe. Daca Extragem O Pereche De Bile La Intamplare , Aflati probabilita
Ce Culoare Are Turnesolul In Prezenta Acidului Clorhidric?
15 Puncete Pentru Cel Care Rezolva17/b,c,d,e
Va Rog Sa Imi Spune-ti Personajele (negative,pozitive) Din ,,Toata Panzele Sus,, Si Expresii Frumoase (cinci).
Indoitul Unui Numar A Fost Marit Cu 3 ,iar Rezultatul A Fost Marit De 4 Ori.Produsul Obtinut,micsorat Cu 5,a Fost Micsorat De 9 Ori ,obtinandu-se 15.Care A Fost
Imi Trebuie Informati Despre Padurile Galerii
Trei Numere Naturale De Doua Cifre Sunt Direct Proportionalecu Numerele 2,5 Si 8.daca Suma Celor 3 Numere Este Mai Mica Decat 100 Aflati Numerele
Setila Bea La O Masa Obisnuita 5 Butoaie De Apa,iar Cand Este Insetat Bea 7 Butoaie.Daca A Baut 39 De Butoaie,la Cate Mese A Fost Insetat Setila?
REPEDE!!!!Un Aparat De Fotografiat Se Ieftineste Cu 20% Din Pretul Pe Care Il Are.Dupa Un Timp,aparatul De Fotografiat Se Scumpeste Cu 20% Din Noul Pret.Dupa Sc
Imi Dati Si Mie Un Exemplu Pentru Realizarea Unui Portret Al Unui Prieten? Multumesc!