RO Study
👤
Dodypansony
Dodypansony
26-11-2016
Matematică
a fost răspuns
Ce înseamnă intenerariu
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
26-11-2016
itinerariu-indicatia unui drum,planul unei călătorii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cat Costa Un Pachet De Fs3 Din Oradea Lângă Jumbo Va Rog Urgent(cine E Din Oaredea)
Orasul Este Împodobit De Sărbătoare Pentru Aceasta S-au Folosit 109 Oameni De Zăpadă Steluțe Sunt Cu 27 Mai Multe Decât Oameni De Zăpadă Dar Cu 15 Mai Puține De
Dau Inima, Coroana Și 50 De Puncte Pentru Cel Mai Bun Răspuns ,va Rog Sa Nu Vă Bateți Joc.
CE JOCURI JOACĂ COPIII DIN GERMANIA, FRANCEA?
Am O Intrebare Mai Bine Zis O Rugaminte Ma Poate Ajuta Cineva Sa Stiu Cele Mai Importante Lectii 5-8 Romana/mate, Vreau Sa Stiu Ca Sa Fiu Pregatita De Liceu, Va
Identifică În Imagine Și Scrie Câte Trei Cuvinte Care Produc Sunete Puternice Și Două Care Produc Sunete Cu Intensitate Mai Mică
In Figura Alaturata Punctele A B C D Sunt Coliniare In Aceasta Ordine Astfel Incat Punctul B Este Mijlocul Segmentului AD.Daca AD= 12 Cm , Atunci Lungimea Segme
Din Suma Vecinilor Numărului 3000 Se Scade Un Număr Și Se Obține 4672 Care Este Numărul
4. În Figura Alăturată Este Reprezentat Paralelogramul MARE Cu Perimetrul De 42 Cm. Dacă Diagonala EA Are Lungimea De 16cm, Atunci Triunghiul ARE Are Perimetrul
Urgent Dau Coroanaex 4