RO Study
👤
Ionela06sora
Ionela06sora
26-11-2016
Limba română
a fost răspuns
antonimul cuvintului a zubri
Răspuns :
Bibisofi
Bibisofi
26-11-2016
in primul rand,acest cuvant nu exista.
Daca este:
a zbura=a pluti
a zburda=a colinda
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Statul European Numit Georgia S-a Format În Urma Dezmembrării Statului Numit: a. Cehoslovacia; b. U.R.S.S.; c. Iugoslavia; d. Germania
Un Pic De Ajutor Va Rog ! Mulțumesc Mult
Ponderea Cea Mai Mare Între Treptele Majore Ale Reliefului Românesc O Deţine Treapta De Relief Numită: a. Câmpie Şi Luncă; b. Dealuri Şi Podişuri; c. Dealuri; d
Apasă Pe Imagine Dacă Nu Înțelegi Dau Coroană Pe Lângă A) Si B), Mai Este Si C) Si D) C) (3n+2) Îl Divide Pe 5 Si 1 < N < 15 D) (5×n+4) Îl Divide Pe 6 Și
Put The Verb Into The Correct Form . 1.What Time ..................(the Banks/ Close) In Britain ? 2.' Where .............. (Martin/come) From ' ' He's Scittis
. În Carpaţii Româneşti, Relieful Glaciar Este Răspîndit În: a. Obcinele Bucovinei; b. Munţii Vrancei; c. Munţii Bucegi; d. Munţii Semenic.
Statul European Numit Georgia S-a Format În Urma Dezmembrării Statului Numit: a. Cehoslovacia; b. U.R.S.S.; c. Iugoslavia; d. Germania
Aflati Cate Numere Naturale De Trei Cifre Dau Restul 7 La Impartirea Cu 25
Puteti Sa Mi Scrieti Cinci Citate Da La Cartea Razboiul Care Mi A Salvat Viata(Kimberly Brubaker Bradley).Am Citit Pe Lb.engleza Dar Citatele Trebuie Sa Scriem
Forma Literară A Cuvintelor Juvaeruri Și Vapori Este.......și.......Tema Poeziei Este......Sentimentul Dominant Care Se Desprinde Din Text Este......Doua Mărci