Răspuns :
Era ziua tatalui meu, seful lui impreuna cu familia sa terbuia sa cineze la noi , mama se pregatea pentru cina. Tata se asigura ca totul va fi perfect , si ca nu se va face de rusine .Eu m-am imbracat frumos pentru a face o impresie buna. Cand imi faceam parul se aude soneria usii, mama se duce la usa pentru ai intampina pe oaspeti , tata ii astepta la intrare in sufragerie , eu deja ma pusesem la masa , in camera impreuna cu parinti mei intra seful tatei sotia lui si fica sa mai mica ca mine . Adulci discutau despre munca lor , in timp ce gustau din minunatele mancaruri ale mamei mele , eu am terminat de mancat prima , m-am ridicat de la masa , i0am multumit mamei pentru acea gustare si cand am dat sa plec nu stiu cum s-a intamplat dar fata de masa s-a agatat de nasturle camasii ,eu nu am realizat si am plecat spre camera mea . atunci tot ce era pe masa s-a rasturnat peste parintii mai si peste seful tatei si familia lui ,m-am simtit jjenata mi-am cerut scuze si am plecat in camera am inchis usa si ascultam ce vorbesc ei , si se auzira:
-Ne pare foarte rau , nu stim cum s-a intamplat asta!(spune tatal meu )
-Nu e nici o probleme, desi ne-am urdarit a fost distractiv sa ii vezi reactia fetei dumneavoastre( spuse seful tatalui mei )
Mama chicotii
Atunci mi-a aparut un zambet pe fata si in acel moment tata nu va avea probleme cu seful sau din cauza mea :)
(Nu e cine stie ce , nu prea am idei , dar sper ca macar te-a inspirat! Si scuze de greselile gramaticale daca e cazu :) )
-Ne pare foarte rau , nu stim cum s-a intamplat asta!(spune tatal meu )
-Nu e nici o probleme, desi ne-am urdarit a fost distractiv sa ii vezi reactia fetei dumneavoastre( spuse seful tatalui mei )
Mama chicotii
Atunci mi-a aparut un zambet pe fata si in acel moment tata nu va avea probleme cu seful sau din cauza mea :)
(Nu e cine stie ce , nu prea am idei , dar sper ca macar te-a inspirat! Si scuze de greselile gramaticale daca e cazu :) )
Asta seara avem musafiri la cina. Vor veni verii mei , doi gemeni tare hazlii. Nu ne vedem decât in preajma sărbătorilor asa ca am fost foarte incantata de vizita lor. Mama a gătit un pui la cuptor si legume. Aki, cățelușul meu era si el bucuros de oaspeți si tot țopăia si agita in preajma lor , semn ca vrea sa se joace. Atunci cand ne-am Așezat la masa ne privea cu ochi rugători da primească si el un os. Insa , atunci cand nimeni nu era atent la poznasul catelus, a apucat colțul fetei de masa, varsand pahare si răsturnând farfurii . Pe moment ne-am agitat cu totii si l-am certat, dar apoi ne-am amuzat de situație si de ochișorii lui mari, de privirea lui vinovata.