RO Study
👤
CoolMara2016
CoolMara2016
25-11-2016
Geografie
a fost răspuns
Define the phrase"prevailing wind".
Răspuns :
Kristinademeter
Kristinademeter
25-11-2016
Prevailing wind it is used when you want to say that the wind is blowing from a single general direction.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Imi Spuneti In Ce Raporturi Se Afla Termenii Pensionar Si Copil LOGICA Am Nevoie Urgent
Sall.........elaboreaza Un Text Argumentativ Cu Proverbul:daca Pastrezi Copilaria Mereu Cu Tine,nu Vei Imbatrini Niciodata respectind Pasii1consider Ca.......(
Sa Se Afle Suma Numerelor A Si B ,stiind Ca A:b=7 A-b=84,va Rog Prin Metoda Grafica ,ca Nu Inteleg.
OFER 45 DE PUNCTE !!!! AJUTATI-MA VA ROG CAT MAI REPEDE !!!Triunghiul ABC Ascutitunghic AB=8cm Si AC=12 Cm. Mediatoarea Laturii BC Intersecteaza AC In D. Aflat
Scrieti Trei Fractii Zecimale:mai Mari Decat 3,62 Si Mai Mici DecatScrieti Trei Fractii Zecimale:mai Mari Decat 3,62 Si Mai Mici Decat 5;care Au Partea Intreaga
Buna. Eu Sunt Clasa A 5 A Si Sunt La Lectia Imultirea Fractiilor Zecimale Si Vreau Sa Imi Rezolvati Urmatorul Exercitiu.1. Calculati; 2,53*11*8= 8,5*
Dă Trei Exemple De Interacțiuni Intre Două Corpuri In Urma Cărora Se Pot Simultan Un Efect Dinamic Si Unul Static .Mă Ajutați?Vă Rog ?
Daca A:7=5:3,atunci Numarul A+7:7 Este Egal Cu....?
Intr-un Sistem De Coordonare XOy Consideram Punctul A(2,3).Care Sunt Coordonantele Punctelor M,N,proiectiile Punctului A pe Ox,respectiv Oy??
Traduceti Enunturile Din Limba Franceza In Limba Romana Gilbert Accompagne Marguerite A La Gare. elle Part En Voyage. Elle Va En Espagne, Dans Un Villang