RO Study
👤
Chica1
Chica1
25-11-2016
Matematică
a fost răspuns
dublul numarului 6 micsoreaza-l cu indoitul sau
Răspuns :
Christianne
Christianne
25-11-2016
dublu:12
indoit:3
12-3=9
Answer Link
Solaris
Solaris
25-11-2016
Dublul lui 6: 6×2; Îndoitul lui 6: 6×2 => se cere 6×2 - 6×2 =0
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Tradu In Germana Te Rog.. 1 Eu Calculez Corect La Matematica 2 Tu Imi Ceri Mereu Ajutorul 3 Eu Iti Ofer Cu Drag Bicicleta
Ce Inseamna La Chimie Un "mol"?
Diferența Dintre Cel Mai Mare Și Cel Mai Mic Număr Care Se Pot Forma Cu Cifrele 5 0 2 Este
Pentru Premierea Castigatorilor Unui Concurs S-au Cumpărat 6 Cărti Şi 4 Albume De Artă, platindu-se In Total 330 De Lei. Un Album De Artă Costă Cu 15 Lei Mai Mu
180 Elevi Participã La Concurs 3 Pãtrimi Au Obţinut Note Peste 7 O Noime Au Primit Premii . Cîţi Elevi Au Obţinut Premii
Ex 6 Vă Rog Frumos . Vreau Sa Fie Toate Posibilitățile Și Sa Nu Vă Complicați E Pentru Clasa A V A
A={x|x Abab Cu Bara Deasupra,x Divizibil Cu 15} Si B={x|x Mnmn Cu Bara Deasupra ,x Divizibil Cu 6}A) Aflati Elementele Multimiilor A Si BB)Calculeaza A Intersec
Alcătuiți Un Text Creativ În Care Să Surprindeți Un Joc Legat De Anotimpul Iarnă Dați Un Titlu Potrivit Textului
Dan Așează 276 De Fotografii În Două Albume Determina Câte Fotografii Sunt În Fiecare Album Știind În Al Doilea A Așezat De Cinci Ori Mai Puțin Decât În Primul
REPEDE, VĂ ROG! 15 Punctee