RO Study
👤
Mihaelabida
Mihaelabida
25-11-2016
Limba română
a fost răspuns
precizeaza in maxim.....
Răspuns :
RiPPeR123
RiPPeR123
25-11-2016
Semnificatia acestei sintagme este ca toate viscolurile,fenomenele iernii si tot ce e legat de cimpul lexical al iernii e condus de ea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Patratele Perfecte Pana La 100
O Compunere Cu Titlul "O Zi De Vara La Munte"
Andriana Si Valeria Au Intrat In Cofetarie.Fiecare Are Cite 10 Lei.Daca Ati Fi Vinzator,ce I-ati Propune Andrianei,daca Ea Doreste 2 Prejituri Si O Bautura Dulc
Intr-o Sol. De AgNO3 Cu Volumul De 300 Cm3, Se Introduce O Lama De Zinc.dupa Ce Intreaga Cantitate De Ag S-a Depus Pe Lama De Zn,aceasta Se Scoate Din Solutie,s
Ce Inseamna "the Bell Rung And I Made It Obvious I Did Not Want To Be In That Classroom Anymore As I Rushed Out Into The Hallways" ?
Va Rog , Ajutati-ma !Demonstrati Ca Produsul A Cinci Numere Naturale Consecutive Este Multiplu De 6 .
Calculati 1 La A 3-a+2 La A Treia+3 La A Treia +4 La A Treia5 La 3+0la 3+7 La 31 La 3+9 La 3+11 La 3verificati Egalitatile Stabilind Valoarea Adevarata 6 La 2+7
Biblioteca Unei Scoli A Cumparat 128 De Carti,ceea Ce Reprezinta 16% Din Numarul Cartilor Existente In Biblioteca.aflati Cate Carti Detine Biblioteca.
Buna, Am Nevoie De Putin Ajutor La Romana! CERBUL FERMECAT ''-Adu Cerbu-ncoace! Striga El!-N-am Niun Cerb De Dat!raspunse Mosul. -E Cerbul Meu,eu L-am Sagetat
Restul Obtinut Prin Impartirea Numarului Natural X La 24 Este 11, Iar Restul Obtinut Prin Impartirea Numarului Natural Y La 36 Este 22: a. Aflati Restul Imparti