RO Study
👤
Irisana1
Irisana1
25-11-2016
Matematică
a fost răspuns
ultimul ex va rog (16)
Răspuns :
Matematiciana1231
Matematiciana1231
25-11-2016
sper sa te ajute !!
scuze pt scris
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezumat La Iapa Lui Vodă
Am Nevoie Urgent De O Compuner Legata De Gradina Edenului Va Rog
În Triunghiul ABC , Cu Perimetrul De 30 Cm , Construim Înălțimea AD, D Aparține BC. Daca Media Aritmetică A Lungimilor Laturilor AB Si AC Este Egala Cu Lungim4w
S=2⁰+2¹+2²+2³+....+2⁹⁹a) Demonstrati Ca S Se Imparte La 15b) Aratati Ca S Are Cel Putin 30 CifreURGENT
Vă Rog Ajutați-mă ! Dau Coronița ... Plssszz
Cum Se Numesc Personajele Unui Text Narativ Literar Care Nu Sunt Principale Si Nu Participa La Actiune Dar Este Adusa Vorba Despre Ei (exemplu: "bivolul Si Coto
Demonstrați Ca Textul Sobieski Și Români Este Un Text Narativ LiterarREPEDE VA ROG FRUMOS AM NEVOIE PANA MÂINE DAU COROANA ȘI 55 DE PUNCTE
Traduceti In Franceza Urmatoarele Enunturi: De La Ora 8 Pana La Ora 8:50. De La Ora 10:10 Pana La Ora 11. (VA ROG SA SCRIETI SI ORELE IMI TREBUIE NEAPARAT)
Un Cub Are Latura De 15 Cm Calculați Volumul Cilindrului Exprimat În Litri Aria Totala A Cubului Și Lungimea Tuturor Muchiilor. Va Rog Rog E Ur
Maria Si Ioana Au 120 De Lei. Dacă Maria Cheltuiește Dublul Față De Suma Cheltuită De Ioana Fiecare Rămâne Cu Câte 30 De Lei. Află Câți Lei A Avut Fiecare Copil