RO Study
👤
Adnana87
Adnana87
17-11-2014
Limba română
a fost răspuns
Sens opus la vei sopti
Răspuns :
Аноним
Аноним
17-11-2014
vei sopti- vei racni,vei striga, vei tipa
Answer Link
Аноним
Аноним
17-11-2014
Vei sopti= striga ,tipa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Să Se Determine Toate Numerele Naturale De Forma Ab , Ştiind Că :a.) 1ab+1ba= 299 ; B.) A0b+b0a = 505 ; C.) Aabb+bbaa=3333 ; D.) Aba+bab=777.
Ajutor Plz ! :) :) :)
Explica Rolul Virgulei Din Structura: Dar Totul Era Cuprins De O Liniste,de O Tacere,de Un Fel De Inmarmurire Solemna.
Imi Puteti Da Absolut Toate Formulele La Toate Corpurile Si Figurile geometrice + Cele De Clasa A VIII-A?
Imi Puteti Da Niste Modele De Desene In Creion Va Rog Dar Sa Nu Fie Greu De Desenat
O Hală Dreptunghiulară Se Pardoseşte Cu Pietre În Formă De Pătrat Cu Latura De 15 Cm. Hala Este Lungă De 32,5 M Şi Lată De 8,5 M. Între Pietre Nu Răm
Se Ştie Că A+c=5 Şi B+d=4 . A.) Cel Mai Mic Număr Natural De Forma Abcd Este :b.) Cel Mai Mare Număr Natural De Forma Abcd Este :
Aria Laterala A Unei Prisme Drepte Cu Baza Triunghi echilateral Cu Latura Bazei De 6 Cm Si Inaltimea 3 Cm Este Egal Cu .... Cm2
Cum Stiu Care Este Propozitie Principala Si Care Este Propozitie Secundara Si Finala...dintr-o Fraza ..???/ Va Rog Am Luni Examen.. Tratati Intrebarea Cu Intere
Expresivitatea Unei Figuri De Stil.Cum Fac Sa Scriu 3-5 Sau 10-15 Randuri Despre Asta? Un Exemplu General As Vrea.Si La Expresivitatea Unei Imagini Tot La Fel.