RO Study
👤
Soraya13
Soraya13
24-11-2016
Limba română
a fost răspuns
Un monolog despre citirea cartilor
Răspuns :
Alia049
Alia049
24-11-2016
ma intrebam...daca aceste obiecte nepretuite chiar au viata?Daca ele simt ceea ce simtim si noi cand le citim?
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau O Propozitie Dezvoltata Care Sa Aiba Analizat Sintactico-morfologic Fiecare Cuvant
In Fraza: "-Sa Mergeti Sanatosi,domnisorule,cu Bine,raspunsera Tustrei Intr-un Glas." ,"un" Este Numeral? :)
Dami-o Sau Da-mi-o? Care Este Mai Corecta?
4 Tractoare Ara O Parcela De Pamant In 27h. In Cat Timp Ara Aceeasi Suprafata 9 Tractoare?
Vreau O Propozitie Dezvoltata Care Sa Aiba Analizat Sintactico-morfologic Fiecare Cuvant
Mama A Preparat 20 L De Suc De Rosii Si Vrea Sa-l Puna In Sticle De Acelasi Fel.Cate Sticle Ar Folosi: a)numai De Un Litru B)numai De 5dl
1.Fie O Prisma Triunghiulara Regulata.Lungimea Muchiei Laterale Este De 3 Cm, Iar Distanta De La Virf Al Unei Baze La Mijloul Laturii Opuse A Celeilalte Baze Es
Cu Cati De I Se Srrie Nostril Scrie Nostril Si Vostri ?
Ok ..hei Imi puteti Spune Si Mie o Carte Intresanta Asa M-ai Pentru Adolescenti?
I.exercitii:FISA DE LECTURA (LA SCALDAT SI LA CIRESE)1.AUTTORUL:...............2.LOCUL SI TIMPUL DESFASURARII:...............3PERSONAJE:...................4.PRI