RO Study
👤
Anonim
Anonim
24-11-2016
Engleza
a fost răspuns
Help/jdjxxjhdhxbxndkdjh
Răspuns :
Maarina
Maarina
24-11-2016
De descris in 5-6 propoziţii imaginea de Ş.Luchian.Ajutooor!va rog repede!plsss!dau coroana
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutatima Va Rog!!!puneti A.- Cu Ce Corespunde S.a.m.d !!Nu Mai Am Destule Puncte Dar, Cel Care Va Raspunde Voi Mai Pune O Postare In Care Poate Scrie,, Gsbabah
Determinați Toate Numerele Naturale De Forma X̅̅5̅̅y̅ Divizibile Cu 12.
Calculati: A) [9²+9×(5²-3×2³+7)]÷3²
Vă Rog Mult De Tot Dacă Puteți
2.in Figura Alaturata H Este Punctul De Intersectie A Inaltimilor AD Si BE Ale Triunghiului ABC. Daca Masura Unghiului C Este De 70 Grade, Atunci Masura Unghiul
Ajutati.ma Si Pe Mn Va Rog
Salut! Am Tema La Chimie Si Nu Stiu Sa O Rezolv! 1.Calculati Puritatea Unei Probe De 800g Sare De Bucatarie Care Contine 720 G Sare Pura. 2.Ce Cantitate De Sulf
Scrie Secolul Și Mileniu Fiecărui An 502 Secolul.... Mileniul...2000 Secolul.... Mileniul...1501 Secolul.... Mileniul...2020 Secolul.... Mileniul....Repedeee Da
Construiti Forțele Pentru Următoarele Situații:a)unghi De 0 Grade; B)unghi De 90 Grade; C)unghi De 180 Grade;Cu Desen Si Calcul Vectorial Si Scalar. Dau Coroana
Te Rog Ajuta-ma!urgent!!!Amintindu-vă Definiția Cuvântului,arătați Cum Se Realizează "poanta" Următorului Banc.Ştefan Cel Mare Le Arată Plăieşilor Un Produs Nou