RO Study
👤
Sidaya
Sidaya
24-11-2016
Matematică
a fost răspuns
ct face 2-1= varog ajutatima este grav
Răspuns :
Laurllaauurr
Laurllaauurr
24-11-2016
1 Sper ca te-am ajutat :)))))))))))))))
Answer Link
Mari8670
Mari8670
24-11-2016
rezultatul la acest calcul este 1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cel Mai Mare Numar Scris Cu Doua Cifre Pare Diferite Este Egal Cu Diferanta Dintre Cel Mai Mare Numar Impar De Doua Cifre Si Cel Mai Mic Numar Imapr Cu Suma Cel
Demonstrati Ca As = Dt
Analizați Morfologic Si Sintactic Următoarea Prop... Băiatul Se Repede La Carnet... Coroniță!!!!;)
Va Rog Sa Ma Ajutati Am Nevoe De 10 Propozitic Substantiv 10 Prop Cu Adjectiv 10 Prop Cu Pronume Va Rog Cat Mai Repede Am Nevoe
Intr-un Depozit Exista O Cantitate De Cereale .in Prima Zi S-au Scos Din Depozit O Treime Din Cantitatea De Cereale ,a Doua Zi Doua Cincimi Si Au Ramas In Depoz
Arata Ca Numarul A=2²ⁿ+¹×3²ⁿ+³-4ⁿ×9ⁿ+¹, N Apartine N* Ingrosat Este Divizibil Cu 270 (exercitiul 8 Din Poza)
6,7 Va Rog Multtttttttt Multumesc Cc Cc Cc Cc Cc Anticipat
Determina Multimile Urmatoare: {3a5a / 3a5a Divizibil Cu 2} {y12y / Y12y Divizibil Cu 5} {9ab / 9ab Divizibil Cu 25} {a41 / A41 Divizibil Cu 3} {1x2y / 1x2y Div
Va Rog Am Nevoie Urgent De Exerciile 7,8,9.VA ROG URGENT DAU COROANA !!!!!!!!!!!!
Un Program Care Determina Ordinea De Amplasare A Fisierelor (f1,f2,...fn) Pe O Banda Magnetica,intr-un Timp Minim De Acces.Frecvența De Citire A Fisierelor Este