Răspuns :
a-adulti
c-copii
a+c=976
c=3a,
daca am inlocui c=3a, in suma a+c, rezulta ca
a+3a=976, 4a=976, a=976:4
deci a=244, si daca c=3a, rezulta ca
c=3x244, deci c=732
Deci raspunsul este: copii=732
adulti=244
c-copii
a+c=976
c=3a,
daca am inlocui c=3a, in suma a+c, rezulta ca
a+3a=976, 4a=976, a=976:4
deci a=244, si daca c=3a, rezulta ca
c=3x244, deci c=732
Deci raspunsul este: copii=732
adulti=244
x sunt adultii
3x copii
Alcatuirea ecuatiei
3x+x=976
4x=976
x=244
R-s: copii 3x=732
adulti x=244
3x copii
Alcatuirea ecuatiei
3x+x=976
4x=976
x=244
R-s: copii 3x=732
adulti x=244