RO Study
👤
Geirgialarisa3
Geirgialarisa3
24-11-2016
Matematică
a fost răspuns
Ce inseamna fractie finita?
Răspuns :
Ovidiu3
Ovidiu3
24-11-2016
Exemple 5 : 4 = 1, 25
9 : 6 = 1, 50
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste 2 Enunturi In Care Sa Folosesti Verbul A Veni Cu Sensuri Diferite
Cine Imi Traduce Si Mie Cateva Propozitii?1.eu De Obicei Ma Trezesc La Ora 72.aceasta Carte Este Dificila,nu Pot Sa O Inteleg3.eu Ma Uit La Televizor In Fiecare
Vreau Si Eu Un Cuv Derivat De La Cuv Aripa Care Sa Conțină Un Triftong
Explicati Expresia: L-a Pus Pe Ganduri.
Elaborati Un Text Logic Cu Caracter Geografic Utilizand Cuv Notiunile Si Denumirile Cu Urmatoarele Cuv. Clima, Asia, Deser,t Mosoni, Taiga, Dromater, Padure Ecu
Gasiti Cate Un Sinonim Otr Unitatile Frazeologice Din Urmatoarele Enunturi a) Rezultatul Sau Era Tras De Par b) Pentru Performantele Sale, A Fist Ridicat In Sla
Foloseste In Propozitii Sinonime Neologice Cu Urmatoarele Cuvinte : Hotarare, Inaltime, Dorinta,belsug,banuitor,ingaduitor,zadarnic,usor,a Incepe , A Batjocori
La O Librarie S-au Adus 140 De Mingi Rosii , Verzi Cu 40 Mai Multe Iar Albastre 350.Cate Mingi Au Mai Ramas , Daca Sa-u Vandut 238?
Precizeaza Perechile De Unghiuri Complementare(2 Unghiuri Care Au Suma De 90 Grade ) Avand Masurile De Mai Jos :a).(35 Grade ; 55 Grade)c). (13 Grade 15 Minute
1)Un Călător Are De Parcurs 244 Km In Trei Zile . Se Știe Ca In A Doua Zi A Parcurs Cu 18 Km Mai Puțin Decât In Prima Zi , Iar In A Treia Zi A Parcurs Ultimii 6