RO Study
👤
Roxi282
Roxi282
24-11-2016
Limba română
a fost răspuns
aurul marul culoarea are acela
Răspuns :
Аноним
Аноним
24-11-2016
Aurul are culoarea = galbena aurie
marul=verde. galben. rosu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
(1/12+1/24-1/36):(1/4+3/5)•2 Întregi Și 3/7
11.Compecteaza O Schema Asemanatoare Celei De Mai Jos Titlu Este Darnicie Dupa Mircea Sâtinbreanu 1.Titlu Sugereaza... 2.Cel Mai Putin Mi-a Placut Cand... 3.Un
■ Analizează Subiectul Şi Predicatul Din Enunțul Dat Conform Modelelor Utilizate În Cadrul Temelor. La Paris, La Colț De Străzi. Ajutatima Va Rog Mult
Exemplu De Reclama La Faina . Va Roggg Îmi Trebuie Pentru Mâine!!!!
Hm... Construcții Exclamative: Doamne...! Vai De Mine! Ce Bucurie! Ce Dezamăgire! Structuri Care Exprimă Stări Sufleteşti: Eram Atât De Dezamăgit...! Sunt Atât
Nu Vreau Rezolvarifunctii Aflati Coordonatele Punctelor De Intersectie Ale Graficelor Functiilor Cu Axele De Coordonare...vreau Doar Sa Stiu Daca Se Faceau Asa
4. Calculați Perimetrul Unui Triunghi: A) Echilateral, Cu Latura De 11 Cm; B) Isoscel, Cu O Latură De 19 Cm Şi Alta De 8 Cm; C) Scalen, Ale Cărui Laturi Au Lung
2.Analizați Harta Fizica A Lumii Si Completați Tabelul In Caiet:DAU 25 DE PUNCTE VA ROG SI COROANĂ
SAW 15 8 9 10 12 13 14 15. 16 18 19 R3 R1 R 2 R4 R$ -RO I 4 #
Viteza Sunetului In Aer Este V=340m/s. La Ce Distanta Se Afla Liziera Unei Paduri DacA Ecoul Se Aude Dupa T=2s Din Momentul Producerii Sunetului Va Roggg Dau C