RO Study
👤
Daaaasdfj
Daaaasdfj
24-11-2016
Matematică
a fost răspuns
a)4x-3≥10
b)4x≤2x+1
dau 10 puncte
Răspuns :
Аноним
Аноним
24-11-2016
4x≥10+3
4x≥13
x≥3,25
x∈{3,25 +oo}
4x≤2x+1
4x-2x≤1
2x≤1
x≤0,5
x∈{-oo, 0,5}
Answer Link
Alexiaannemary
Alexiaannemary
24-11-2016
A) 4x=10+3 4x=13 X=13÷4 ×=3,1 B)nu stiu Sper ca te.am ajutat cat de cat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Dau Coroana .
Am Și Eu O ProblemăAm Uitat Cum Se Transforma Litri În M3 Va Rog Sa Îmi Explicați. (faceți Și Câteva Transformari Vă Rog!!)
Daca A-23=b-60=c-29=b-c-10, Aflati Numerele A, B, CCine Răspunde Primul Primește Coroană Cine Răspunde Primul Primește Coroană
Versuri Rap Despre Pisica Mea Tomita
Întru Un Triunghi Abc Laturile Ab Egal Cu Ac Iar Suma Lor Este 16 M Latura Bc Este Jumătatea Din A B Află Perimetrul Triunghiului Va Rog Frumos
Alege Unul Dintre Următoarele Modele Comportamentale:Nadia Comăneci,Malala,Mihai Viteazul,Stefan Cel Mare.Justifica-ți Alegerea In Minimum 100 De Cuvinte.Dau Co
Analizați Subiectele Exprimate Și Predicatele Nominale Din Enunțurile De Mai Jos Și Identificați Subiectele Neexprimate:a) Ioana A Dorit Să Meargă În Parc. B) A
Analizeaza Substantivele Subliniate In Secventa : De Multe Ori “coana” Ruxanda Sta “ceasuri” Intregi Intr Un Colt “al Odaiei” Si De Acolo Ii Urmarea Tota Miscar
Din Sirul De Substitutie Na; BACl2,Na2Co3,CuO,K2S,AgNO3, Subliniaza Substantele Cu Care Intrand In Reactie Acidul Sulfuric Va Forma Un Gaz ,.
Citate Lui Ion Creanga Și Sa Scrie Din Ce Opera