RO Study
👤
CatalinTC07
CatalinTC07
24-11-2016
Chimie
a fost răspuns
Ce este Sarea Iodata?
Răspuns :
Lenu9
Lenu9
24-11-2016
sarea iodata este un condiment uman care predomina clorura de sodiu ( NaCl)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Justifică Faptul Că Temperatura Indicată De Un Termometru Trebuie Citită După Un Anumit Interval de Timp De La Aducerea Lui În Contact Cu Corpul A Cărui Tempera
După Două Reduceri Consecutive De Prețuri Cu Același Procent, Un Obiect Costă Tot Atât Cât Ar Costa Dacă Prețul Inițial Ar Fi Fost Redus O Singură Dată Cu 36 %.
De Ce Acul Magnetic Al Busolei Isi Mentine Pozitia Care Indica Directia N-S?
Dintr.un Sac Cu Zahar S.au Consumat 40 Kg Si Apoi S.au Adaugat 50 Kg. Cand S.au Aflat In Sac Mai Multe Kg De Zahar, La Inceput Sau La Sfârşit? Multumesc
Cât Costă Încărcătura Unui Camion Dacă Intră În El 1750 De Cutii De Brânză Topită A 140 G Cutia Și Brânza Costa 5,1 Lei Kg ?
Vreau Si Eu O Compunere Cu Titilu Viitorul Meu , Si Vreau Sa Se Vorbeasaca Cum Va Arata Viitorul Meu -Detali -Imi Place Gimnastica -Vreau Sa Devin Avocata Apoi
Ajutatima Sa Scriu Toate Secventele Din Toate Panzele Sus
Realizeaza Un Scurt Text In Care Sa Explici Semnificatia Simbolurilor
Propozitii In Limba Engleza Cu Verbe Regulate Si Neregulate Din "Alba Ca Zapada Si Cei Sapte Piticci,, . Va Rog Frumos!! Dau Coroana!!
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati La Aceasta Problema ! : Dintre 3 Bile Cu Acelas Aspect ,una Este Mai Usoara . Printr-o Singura Cantarire Cu Ajutorul Unei Balante