RO Study
👤
Mimika
Mimika
24-11-2016
Matematică
a fost răspuns
3 supra 8+(-5 supra 6)-(-7 supra 12)
Răspuns :
Anaiulia2005
Anaiulia2005
24-11-2016
[tex] \frac{3}{8} +( -\frac{5}{6} )-(- \frac{7}{12})=
=[tex] \frac{3}{8} - \frac{5}{6} + \frac{7}{12} = \frac{9}{24} - \frac{20}{24} + \frac{14}{24} = [tex] \frac{3}{24} = [tex] \frac{1}{8} [/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Trăsăturile Operei Epice. REPEDE VĂ ROG!
Compunere Care Sa Aiba Inceputul De Mai Jos ,imaginand Cel Putin 3 Intamplari Si O Incheiere Fericita: Trei Pisoi Traiau In Subsolul Unui Bloc Din Cartierul Meu
Sinonim Pentru: Se Mistuiră
Cine Sunt Membrii Fondatori Ai Societatii Natiunilor,care E Politica Ei Si Care Sunt Aspectele Pozitive Si Negative?
Am Pe O Masa Cartonase Pe Care Sunt Scrise Numerele De La 1 La 14 , Cate Un Numar , O Singura Data, Pe Fiecare Cartonas. Care Este Numarul Maxim De Cartonase Pe
Se Considera Triunghiul Echilateral ABC Cu AB=2. Calculati Lungimea Vectorului AB+BC.
Redacteaza Un Dialog, De 10-15 Replici, Despre Oportunitatea Consumului De Fructe Proaspete. (Partenerii De Dialog Pot Fi 2 Elevi). In Compunerea Ta, Trebuie: -
Suplementul ,complementului Unghiului De 45° 25' 7" Este... (Rezolvare Completa)
In 3 Lazi Se Afla 98kg De Mere. In Prima Si A Doua Lada Se Afla 62kg,iar In A Doua Si A Treia Se Afla 71kg. Cate Kg De Mere Se Sfla In Fiecare Lada?
Va Rog Mult De Tot!!! De Ce Binele Invinge Raul In Basme?Avem Nevoie De O Lume Maibun?Scrie O Compune In Care Sa Raspunzi La Aceasta Intrebare!!!Va Rog Eu Mul