RO Study
👤
ANicol
ANicol
24-11-2016
Matematică
a fost răspuns
16 ori 2 la puterea 23
Răspuns :
Mirelarianna
Mirelarianna
24-11-2016
16×2^23=2^4×2^23=2^4+23=2^27
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dupa Ce A Citit 56. De Pagini Dintr.o Carte Razvan A Constatat Ca Ia Mai Ramas De 7 Ori Mai Putine Pana La Terminarea Carti.afla Numarul Paginilor Carti? Cu Pla
Alcătuiți Enunțuri In Care Următoarele Cuvinte Sa Aibă Valoare Morfologica Diferita: Eu- Pronume Și Substantiv Bine- Substantiv Și Adverb Galben- Substantiv Și
5 Cuvinte Inrudite Cu Cuvantul Cred!
Un Automobil Parcurge Din Timpul Total De Miscare , Cu Viteza Constanta V1 =40km/h , Iar A Doua Jumatate Cu Viteza Constanta V2= 60km/h.Cu Ce Viteza Medie S-a D
Formati Propozitii In Care Cuvintele Senin Dulce Rece Deasupra Lenes Sa Fie Adjectiv Adverb Si Substantiv Urgeent Va Rog Frumoss Dau Coroana 5 Stele Si Multume
(2x-10):6=50 va Rog Mult
Ionel Are Pentru Cules Un Cosulet In Care Incap 4 Kg De Mere Dupa Ce Face 10 Drumuri Cu Plin , El Aseaza Merele Culese In Ladite De Cate 5 Kg Cate Ladite A Umpl
Ex 6 Si 7. Va Rooog Frumos!
Alcătuiți Un Text Scurt ( Jumătate De Pagină) În Care Să Folosiți Zece Cuvinte Din Basmul Toamnei De Ionel Teodoreanu...Acum Îmi Trebuie, Dau Puncte Și Coronița
Puteti Sa Imi Spuneti Un Exemplu De Fraza Formata Din Propozitie Principala Si Propozitie Subordonata Completiva Indirecta Unite Prin Pronumele Relativ Care. Va