RO Study
👤
Anonim
Anonim
23-11-2016
Limba română
a fost răspuns
În ce tara locueste Mos Craciun?
Răspuns :
Damianleyto
Damianleyto
23-11-2016
Polul Nord <3 Sper ca te-am ajutat :)
Answer Link
Soylunaalas
Soylunaalas
23-11-2016
finlanda, sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculează Masa De Oxid De Sulf (IV), Dacă Cantitatea De Substanta A Lui Este Egală Cu 0,5 Mol. Rezolvă Şi Alege Răspunsul Corect: B) 320 G; C) 80 G; D) 40 G. A
Scrie Cu Cifre Arabe Numerele Naturale De Mai Jos. Exemplu: Şaizeci Şi Doi - 62. • Treizeci Şi Cinci; • Două Sute Cincizeci Şi Cinci De Mii; • Un Milion; Şase S
6. Допишите Предложения. Мáма, Разреши Мне... Пожалуйста, Зайди К... Передай, Пожалуйста, Отцу... Сходи, Будь Добр, В Магазин За... Будьте Любéзны, Объясните...
10 A Câte Numere Naturale De Forma Aba Au Produsul Cifrelor Egal Cu 4? B Câte Numere Naturale De Forma Abcabc Au Suma Cifrelor Egală Cu 6?
Scrieti Formula Dupa Expemplul Din Poza (azotat,azotit,amoniu)dar In Loc De Magneziu Folositi Hidrogen (Ex:azotat De Hidrogen-formula)
2. Elementul E Cu Numărul Atomic Egal Cu 14 Are Pe Nivelul Energetic Exterior Un Număr De Electroni Egal Cu: A) 2 Ē; B) 4 Ē; C) 6 Ē; D) 8 Ē.
Astai TextuДопишите Предложения По Тексту Урока. Подчеркние Основу Предожении.1) Валя Ничего...2) Но Вот Однажды...3) После Контрольной Работы...
Identifică Modul Şi Timpul Următoarelor Verbe: Era, Strigai, Venise, M-am Aplecat, Se Strâng, Cântând, Aş Fi Vrut, Voi Alerga, Să Fi Mâncat, A Pleca, Citit, De
Plz Aceste Exercițiu Dau Urmărire Celui Care Îmi Răspunde Și Coroana Și 10 Puncte. Ajutooooooor
Va Rog Frumos Dau Coroane