RO Study
👤
Adinacrisu
Adinacrisu
17-11-2014
Matematică
a fost răspuns
x :3 <4 va rog cat mai repede
Răspuns :
Miha1107
Miha1107
17-11-2014
x mai mic decat 4x3
x mai mic decat 12
x=toate numerele mai mici decat 12(11,10,9,8,7,6,5,4,3,2,1,0...)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA ROG MULT AM NEVOIE DE AJUTOR!!!!Redacteaza O Compunere De 150-300 De Cuv. În Care Sa Descrii Bunicii Evocati În Textul Pelerinaj Sentimental,dar Sa Aiba Un L
Care Era Cea Mai Numeroasă Populație Din Transilvania? Magiară Românească Sau Germana?
Alegeți Asocierea Corectă: mitocondriile- Ribozomi, ADN, ARN corpusculii Nissl – ARN, ADN, Proteine dictiozomii- Enzime Oxido-reducatoare centriolii- Tr
Într O Sală De Concert Sunt 20 De Rânduri Cu Câte 30 De Locuri Câte Locuri Sunt Libere Dacă 550 De Locuri Sunt Ocupate
Cercetările Mele Documentează-te, Folosind diverse Surse De Informații. Notează Un Exemplu De Utilizare a Magnetţilor În Transporturi. Menţionează Sursele Care
Transformați În Fracții Zecimale Și Apoi Aproximati Prin Lipsa In Sutimi Fracțiile Ordinaleexercițiul 7.
Va Rog Sa Ma Ajutati, Este Urgent!
Va Rog Sa Rezolvați Problema Și Sa Îmi Explicați Formula Pt Aria Secțiunii Diagonale In Cazul De Fata
(*) Scrie Valorile Absolute Ale Numerelor Raționale - 3 Supra 4,+ 9supr5,-1,25,,-2supra 7,,-4,-3putere2 ,,-2(5)
Scrie Fracțiile Egale 2/3/2 = Nu Știu Cât Pe Nu Știu Cât 6/3 = Nu Știu Cât Pe Nu Știu Cât 2/2 = Nu Știu Cât Pe Nu Știu Cât Egal Cu Nu Știu Cât Pe Nu Știu Cât 2/