RO Study
👤
Bugle
Bugle
23-11-2016
Matematică
a fost răspuns
afla triplul numarului cu 29 mai mare decat 371
Răspuns :
AndradaRRK
AndradaRRK
23-11-2016
371+29=400 400×3=1200
Answer Link
Bebedumi70
Bebedumi70
23-11-2016
(371+29)*3=1200
------------------------
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Fel De Propozitie Subordonată Este "să Inţeleagă Mai Bine Profunzimea Experienţei Umane" "Care Ii Incurajează Pe Cititori Să Inţeleagă Mai Bine Profunzimea E
Daca Intr-o Clasa Sunt 27 Elevi.Nr Baietilor Din Clasa Reprezinta 80% Din Nr Fetelor.Cati Baieti Sunt??
In Reperul Cartezian Xoy Consideram Punctele A(1,1) ,B(3,4) ,C(4,3), Demonstrati Ca Triunghiul ABC Este Isoscel...
Cum Aflu Perimetru La Triunghi Echilateral
Ecuatia Reactiei Chimice: K₂Cr₂O₇+H₂SO₄+FeSO₄ ~ K₂SO₄+Cr₂(SO₄)₃+Fe₂(SO₄)₃+H₂OCum Egalez Ecuatia In Cazul Reactiilor Redox?
Aflati Cifra X Astfel Incat (12x,6)=1; 12x Numar
Stiind Ca Punctele B Si C Sunt Simetricele Puctului A . Cum Vin Aranjate Punctele Pe Axa?
Eu La EV Nat La Romana La Ala Cu Genul Liric Am Zis Prezenta Marcilor Eului Liric Si Monoloul Liric. Credeti Ca O Sa Imi Scada?
In Laboratorul De Biologie , Daca Se Aseaza Cate 2 Elevi La Un Microsop , Atunci La Ultimul Microscop Ramane Un Singur Elev . Daca Sse Aseaza Cate Trei Elevi La
Va Rog Frumos Ajutati-ma Daca Puteti Cu Acest Exercitiu: Se Considera Functia F Definita Pe R Cu Valori In R Si F(x)=-x+1.Determinati Coordonatele Punctului De