RO Study
👤
DanaIvascu
DanaIvascu
23-11-2016
Geografie
a fost răspuns
care este cea mai frumoasa țară din Europa
Răspuns :
TRIATLON
TRIATLON
23-11-2016
cea mai frumoasa este:GERMANIA
Answer Link
Popi12389
Popi12389
23-11-2016
Germania,Africa de Sud, Brazilia,Statele Unite ale Americii,Portugalia,Grecia,Australia,Franta,Spania,Italia....sunt cele mai frumoase tari din lume dar din Europa este Statele Unite ale Americii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
M placă De Faianţă Are Formă De Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile 62,5 Cm, 40 Cm Şi 0,5 Cm. Mai Multe fel De Plăci Se Împachetează În Cutii De Formă Cub
Populatia Romaniei 2022??
19 Lucrurile Despre Care Află La Şcoală I Se Par Adolescentei ,,fără Importanţă", În Comparație Cu Preocupările Ei. Notează Întrebările La Care Sofie Vrea Să Af
2 Completează Casetele Din Dreptul Imaginilor Cu Denumirea Obiectelor Reprezentate. Scrie Apoi C O Propoziție Cu Sensul Pe Care Îl Are Fiecare Cuvânt.
Creeaza O Compunere Despre Centrul Orasului (tău)
La Muzeul De Arte Plastice Sunt Expuse 136 De Tablouri Cu 54 Mai Multe Decât Sculpturi . Cîte Sunt În Total ?
Rezultatul Calculelor: 4x-10 Si 2x-20 Va Rogg Rapid Dau Coroana La Primul Care Răspunde
Va Rog Frumos Sa Mă Ajutați Căt Ne Dă A)65×24+65. B)57+7×29. C)80×36-80 D)268×111-268 Va Rog Sa Mă Ajutați Cat Mai Repede Îmi Trebuie Mâine La Școală
Fil In The Blanks With Will Or Won't Using To The Verbs In Brackets According To The Weather.forecast
Analizați Textul Următor Care Se Referă La Castelul Feudal Identificați Părțile Sale Componente Numerotate De Imaginea Cu Cifre De La 1 La 10 Locuința Seniorul