RO Study
👤
GreatROmania
GreatROmania
23-11-2016
Matematică
a fost răspuns
Convergenta sirului de la ex 6 b)
Răspuns :
Lennox
Lennox
23-11-2016
1/(n+1)+1/(n+3)+...+1/(2n-1)=
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
...daca Puteti Sa Ma Ajutati ///...construiti Trei Propozitii In Care Un Complement, Un Atribut Si Un Nume Predicativ Sa Fie Precedate De Prepozitiile De, Impot
1. Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor Subliniate:' Bucurosi Din primul Moment A Fi ghicit In El O Constiinta".2.Precizeaza Functia Sintactica A Cuvint
Aveti Urmatoarele Cifre: 8,6,2,5,8,1.Formeaza Cu Ele Doua Numere Formate Din Trei Cifre , Fara Ca Ele Se Se Repete Ca Sa Dea Rezultatul 208 Folosind Semnul Minu
Spuneti-mi Si Mi-e Niste Propozitii In Care Locutiunile Adverbiale Sa Fie: Predicat Verbal: Nume Predicativ Atribut Adverbial Complement Circumstantial De Timp,
Probabilitatea Ca Alegand Un Numar Din Multimea {0,1,2,3,4,5,6,7,8,9} Acesta Sa Fie Divizibil Cu 3 Este Egala Cu...Precizati Numere Divizibile.
BC Este Diametrul Al Unui Cerc Iar A Un Punct Care Apartine Cercului Astfel Incat Arcul Mc BA Congruient Cu Arcul Mic AC . Aflati Masurile Unghiurilor Triunghiu
Ajutați-mă Și Pe Mine Cu Această Problemă :3 . În Exteriorul Triunghiului Echilateral ABC Se Construiesc Triunghiurile ABM, ACN Și BCP . Să Se Arate Că : a
La Un Magazin,orezul Este Ambalat In Pungi De Cate 12 Kg Iar Vanzatorul Are La Dispozitie O Balanta Si O Greutate Marcata De 2 Kilograme. Cum Poate Face V
Ilustreaza In Cinci Enunturi Polisemantismul Verbului A Trece."
Subliniati Cu O Linie Intrerupta Atributele Adjectivale Din Urmatoarele Texte Si Indicati Pinr-o Sageata Substantivele Pe Care Le Deternina (regente): A),