RO Study
👤
Valeriu12233
Valeriu12233
23-11-2016
Limba română
a fost răspuns
o scrisoare fe zi de nastere
Răspuns :
Vulcanandreea51
Vulcanandreea51
23-11-2016
Buna. Esti bine? Sanatos? As vrea si eu sa te invit la ziua mea pe 25 mai,deoarece ma simt singur,vreau sa stau cu cineva. Se va face la restaurantul Romeo,la ora 20 fix. Te astept cu mare drag. Sa ma suni daca de decizi.Cu drag,Andreea Fundita?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
8 Complete The Rules.a) We Use The ... To Describe Activities In Progressat The Moment Or Temporary Situations.b) We Use The ... To Talk About Routines And Habi
1• Din Drumul Său De O Jumătate De Km Până La Școală Irina A Mers Jumătate. Câți Metri Mai Are De Mers ? 2Dintr-o Sârmă De 2 Metri Cristian A Tăiat Un Sfert. Câ
Scrieți Ecuația Reacției De Fermentație A Etanolului.
AJUTOR DAU COROANA 3. Ergänze Wollen In Der Richtigen Form! a. Was …. Du Heute Machen? Ach, Ich Bin Krank. Ich ….. Gar Nichts Machen. b. Wann …. Ihr Nach Hause
Toate Figurile De Stil Din Poezia Testament De Tudor Arghezi
Imi Puteti Spune Cum Se Rezolva? Sau Imi Rezolvati..Dau Coroana+ma Abonez La Voi..
Ce Este O Harta Maritima ?
Fie Triunghiul Dreptunghic În B Cu Măsura Unghiului C De 60 ° Să Se Afle Perimetrul Triunghiului BMC Dacă M Este Mijlocul Ipotenuzei Cu Lungime 22 Centimetri VA
Repede Va Rog !b. Now Replace The Words In Bold In The Followingparagraphs With Suitable Words From The Boxes Above.
Vin Pe Gratis Prima Oara Si A Doua Oara,dar A Treia Oara Te Cost Ceva Bani.Ce Sunt??Repede Va Rog