RO Study
👤
Alleasdfghjklcb
Alleasdfghjklcb
22-11-2016
Matematică
a fost răspuns
ex 3
doar pct incercuite
Răspuns :
CQC007
CQC007
22-11-2016
a.7 pe 20
b.35 pe 18
c.2 pe 27
d.32 pe 75
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Forta Elastica Ce Ia Nastere Intr-un Resort Cu Constana Elastica De 120 N\m Daca El Este Agatat De Un Corp Care Ii Determina O Alungire De 40 Cm.
Ce Inseamna A Se Uita Ca La Urs?
Am O Problema Pe Care Nu O Stiu: Ce Cantitate De Fonta Cu 4% Carbon Se Obtine Din 994 Kg Siderit
Compuneti O Preblema Dupa Exercitiul 172+172:2+172x2Va ROGG
Vreau Si Eu 2-3 Peninsule Din Africa 1 Insula Din Africa 2-3 Stramtori Din Africa3-4 Peninusle Din America De Sud 3 Inusle Din America De Sud 1-2 Golfuri Ame
Ex 2.Ex 2 99 Garoafe -Flavia4 Vaze-asezateiar Restul I Le Ofera Mamei Ei.? Garoafe A Primit Mama Fetei? Garoafe Sunt In 2 VazeVA ROG
Ajutor!!!La O Florarie S-au Adus 85 De Lalele Albe Si Rosii.Ele Trebuie Ambalate In Buchete De Cate 5.Daca S-au Facut 8 Buchete Cu Lalele Albe,cate Se Vor Face
Imaginati-va Si Realizati Enunturi Despre Flori Si Ploaie Asemanatoare Celor Care Urmeaza:,,Copacii S-au Strans In Padure,ca Le Este Urat Cate Unul.'',,Dealul S
Buna! As Vrea Si Eu 2 Propozitii Cu If 1 Si Doua Propozitii Cu If 2 ...(adica O Propozitie In Romana Si Una In Engleza..)
Trei Ferme Legumicole Au Vandut Unei Cantine Cate 927 Kg De Rosi.Din Cantitatea Adusa Sau Folosit 1782kg pentru Pasta De Tomate.Iar O Treime Din Rest Pentru Suc