RO Study
👤
Duta2005
Duta2005
22-11-2016
Matematică
a fost răspuns
18 minute dintr-o ora reprezinta
Răspuns :
Boga11
Boga11
22-11-2016
Un sfert de ora si 3 minute
Answer Link
Viorelia
Viorelia
22-11-2016
18 minute dintr-o oră reprezintă 30 procente
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Imi Spunei Ideile Principale La Amintiri Din Copilărie Capitolurile 1 Si 2 Dau Coroana
Cerința Se Citeşte Un Şir X De Numere Naturale Cu N Elemente. Scrieţi Un Program Care Determină Şirul Y De Numere Prime Distincte, Care Figurează La Puterea Înt
Un Numar Natural Este Cu 24 Mai Mare Decat Altul.impartind Suma Lor La Diferenta Lor,se Obtine Catul 61 Si Restul 2.aflati Cele 2 Numere
Comentati Fragmentul : "Oamenii Mureau Fie Din Lipsa Ingrijirilor,fie Din Cauza Mulltelor Ingrijiri Care Se Dadeau Bonlavului.Nici Un Leac...nu S-a Dovedit A F
Scrie-i Colegului Tau De Banca Un Mesaj De Felicitare Cu Ocazia Aniversarii .Foloseste Cel Putin Trei Verbe La Modul Conjuctiv ,pe Care Le Vei Incercui
Utilizaţi Forma Corectă A Verbului În Present Simple. (am Tradus Din Engleză) His Monkeys (to Be) Funny. Scrieţi-mi Vă Rog Doar Forma Corectă A Verbului. Dau Co
Daca Pentru Numerotarea Paginilor Unei Cărți S Au Folosit 3.829 Cifre. Afla Cate Pagini Are Cartea.
Aduceti La Acelasi Numitor Rapoartele: 1supra 2 ,3supra X ,5 Supra 3x Va Rogg Ajutatima !!!!!!
Alcatuiti Un Scurt Text In Care Sa Argumentati Atitudinea Oamenilor Fata De Vietuitoarel Marunte?Va Rog Frumos!! Va Dau Coronita!!
Prin Nitrarea A 18,8 Kg Fenol Se Obtinr Un Amestec Care Contine In Procente Molare 30% Fenol (A), 30% Mononitroderivat (B) ,20% Dinitroderivat, 20% Trinitroderi