RO Study
👤
Kespar
Kespar
22-11-2016
Limba română
a fost răspuns
dați-mi exemple de personaje din literatură
Răspuns :
Silviaanacom
Silviaanacom
22-11-2016
IVAN TURBINCA SCUFITA ROSIE LUPUL URSUL CEI TREI PURCELUSI
Answer Link
Аноним
Аноним
22-11-2016
Capra ,cei trei iezi ,scufita Rosie ,d.l Goe ,Praslea , Harap-Alb, Aleodor Imparat,Verdes Imparat , Zoe , Trahanache ,Tipatescu , Ivan Turbinca,Cei trei purcelusi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Afla Baza Mica Intr.un Trapez Dreptunghic,daca Stim Baza Mare=8 Si O Latura Neparalela =4?
Media Geometrica A Doua Numere Este 15. Stiind Ca Unul Dintre Numere Este 9 , Determinati Celalat Numar.
ABCD Trapez IsoscelAB||CDAD=DC=BC=10cmAB=20cmM=mij.[AD]Aflati Aria Triunghiului MBC
Buna! Am O Intrebare Legata De Subiectul 2 B De La E.N. Nu Prea Stiu Ce Sa Scriu.Am Vazut Subiectul Pentru Olimpici Si Au Primit Sa Scrie Despre O Intamplare Co
Redactează O Scurtă Narațiune De 80-150 De Cuvinte În Care Să Prezinți O Întâmplare Comică petrecută În Timpul Unei Prezentări De Carte.
Explica Rolul Cratimei N-auzi
O Piscina In Forma De Paralelipiped Dreptunghic Are Lung. De 50 M , Lat. De 30 M Si Adancimea De 3 M a) Calculati Volumul Bazinului b) Daca Bazinul Se Umple Cu
Perimetrul Unui Partat Este De 16 Cm. Latura Sa Este Egala Cu...
Explicatie Mai Detaliata , Va Rog !!!
A=0,1(6)b=13*[tex] \frac{1}{2} [/tex]Mg Apartine Lui QAflati Media Geometrica A Numerelor A Si B Stiind Ca Apartine Lui Q