RO Study
👤
Coli55
Coli55
22-11-2016
Matematică
a fost răspuns
3 (2x+6)<30 va rog sa mă ajutati
Răspuns :
Betiuta
Betiuta
22-11-2016
2x+6<30:3
2x+6<10
2x<4
x<2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2 Să Analizez Critic Scena De Lagăr Ilustrată De fotografia Alăturată Şi Să Îmi Exprim Opinia în Legătura Cu Aceasta;
Am Nevoie Urgeeeentttttt Punctul D)
DAU COROANA!!!! Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls
Vrei Să Realizezi Un Chestionar Pe Care Să-l Aplici Colegilor Tăi, În Clasă, Pentru A Afla Care Sunt Preferinţele Lor În Privința Talentelor Artistice. Complet
Fa O Compunere Cu Titlul Munții Noștri. Sa Fie Măcar Cât Jumate De Pagina.
In Tabelul De Mai Jos Sunt Prezentate Informatii Referitoare La Numarul Fructelor Cumparate De 4 Elevi Elevii,pentru Care Raportul Dintre Numarul De Mere Si Nu
O Compunere Despre Anotimpul Primăvară .Va Rog Mult Îmi Trebuie Urgent La Școală Mai Sunt Câteva Minute Și Se Va Suna ..vă Roog URGEEEEENT Cu O Compunere Cât M
Imagineaza, In 10 Randuri, O Nota De Jurnal In Care Sa Surprinzi Emotia Fetei La Intalnirea Neobisnuita Din Padure. Va Rog, Ma Am Blocat La Acest Exercitiu, Da
O Transformă Cuvintele, Ca În Model. O Fată Un Băiat Un Mugur O Buburuz Un Rost Niciun Rost
Vă Rog Frumos Dau Coroana!