RO Study
👤
Dariamariana
Dariamariana
21-11-2016
Limba română
a fost răspuns
reusita cu sens asemanator
Răspuns :
Aiflorentina
Aiflorentina
21-11-2016
reusita-succes,realizare,izbanda
Answer Link
Medana11
Medana11
21-11-2016
reuşită= izbândă , succes, realizare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Calculați Media Aritmetică Ponderată A Numerelor: A 5, 8, 10 Cu Ponderile 3, 6 Şi 7. 15,4 Şi 8,3 Cu Ponderile 2 Şi 3. C) 20,(13) Şi 2,01(3) Cu Ponderile 99 Şi
13. Să Se Înscrie Un Pătrat EFGH Într-un Triunghi ABC, A Cărui Bază BC=10 Cm Iar Înălţimea Este De 6 Cm Astfel Ca Vîrfurile E Și F Ale Pătratului Să Fie Pe Latu
164. Să Se Calculeze Apăsarea Exercitată De Abur Asupra Pistonului Unei Maşini, Ştiind Că Diametrul Pistonului Este De 9 Cm Şi Că Presiunea Medie Este De 29,4*
Descrieți Școala În Opt 10 Rânduri Folosind Cinci Adjective La Grade De Comparație Diferite La Scoala Simion Balint Copaceni
Care Sunt Toate Valorile Morale Cărți Fram Ursul Polar(ex :râu, Binele. Etc) Și Apoi Indentificați Câte O Valoare Morală! Pls Vă Dau Coroană +5 Stele+inimă.
Semidreapta: Competează Enunțul Cu Termenul Potrivit. O Semidreaptă Se Obține..........un Punct Și Pe Linie Dreaptă!Mă Poate Ajuta Cineva Voi Da Coroană
21 În Triunghiul ABC, Se Prelungește Mediana AM, M = BC, Cu Segmentul MN, Astfel Încât MN = AM. Demonstrați Că Patrulaterul ABNC Este Paralelogram.
Se Consideră Rombul ABCD. Semidreapta DD' Este Bisectoarea Unghiului BDC, D' Aparține AB. Dacă <DD'C =54°, Aflați <ABC. Mă Poate Ajuta Cineva?.
29 Intr-un Coș Era Un Număr De Nuci. Sofia Ia Jumătate, Mircea Ia O Treime Din Rest, Iar Vlad Ia Un Sfert Din Noul Rest. În Coș Rămân 15 Nuci. Câte Nuci Au Fost
Va Rog Ajutațimă Dau Coroana