RO Study
👤
Mariner
Mariner
21-11-2016
Limba română
a fost răspuns
puteți să mă ajutați cu ex 1 ?
Răspuns :
Vaduvamaria19
Vaduvamaria19
21-11-2016
prima propozitie este cu" ne-am" iar a doua este cu" neam"
Answer Link
Columbiana1
Columbiana1
21-11-2016
Ne-am așezat în bancă
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Generator Furnizeaza Unui Consumator Puterea De P1=20W Si N=80%. Prin Schimbarea Consumatorului, Randamentul Devine N=60%. Ce Putere Se Transmite Celui De Al
Scrie 4 Expresii Din Textul „Balaurul Cel Cu 7 Capete„•Răspunde În Baza Expresiilor La Întrebările Unde? Când?VĂ ROG URGENT AJUTAȚI-MĂ!!! DAU COROANA!!!
5 Complete The Sentences With The Words In The Box. Annoyed Bored Boring Exciting Frightened Interested Tired Tiring Are You Green One In That Tree. 1 Let's Tak
Știind Că X/y=2/3 Aflați 2x/2x+5y
Care Este Figura De Stil Predominantă În Text
23 Efectuarea De Înmulțiri Între Numere Scrise Cu Două Cifre 11. Completează Casetele Libere. A. 34 X 27 = 34 × (20 + 7) = = 34 +34 97- B. 63×38 = B LG US L6 Va
Mesajul Poeziei "Lacul" De Magda Isanos In 150 Cuvinte
Calculați Energia Cinetică Medie <∈> A Electronilor Din Metal La Temperatura T=oK,dacă Nivelul Fermi Este ∈f=7eV.Vă Rog Frumos Ajutațimă Din Suflet Dau 10
Bună Îmi Puteți Explica Această Problemă Vă Rog ? Sunt Calcule Stoechiometrice Și Nu Le Am Înțeles La Clasă Deloc Cum Se Rezolvă se Obține Oxid De Magneziu Din
Află Din Surse Bibliografice Sau De La Localnici Originea Denumirii Râului Nistruurgent Va Rog Frumos