RO Study
👤
Robiță19
Robiță19
21-11-2016
Limba română
a fost răspuns
Cuvant format din vocala ,consoana,consoana
Răspuns :
Eusicasamea8
Eusicasamea8
21-11-2016
orb
arc
apt(pentru a vota,adica a putea face asa ceva, bun pentru condus,a implinit o anumita varsta la care poti face ceva)
sper ca ti.am fost de ajutor....:D
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Caru-i Gen Literar Apartine "Lumina Lina" De Tudor Arghezi?Cum Te Gasesti, Usoara Zburatoare, Zacand Aici, Pe-o Margine De Drum, Si Nu Dormind Intr-un Polen De
Transcrie Textul De Mai Jos Trecand Verbele De La Modul Infinitiv La Modul Conjuctiv. Dupa Aceea, Flamanzila A Inceput A Striga (...) Si
La O Cantina Sau Cumparat 984 Kg De Mere .un Sfert Din Cantitate Sau Folosit Pentru Compod Iar Pentru Gemsa Folosit Jumatate Din Cantitatea Ramasa .merele ramas
Comentarea Citatului,,Hainele Nul Fac Pe Om"
Care Este Volumul Unei Soluții De Na2Co3 0,5 M Care Se Obține Prin Diluarea Cu Apa A 150ml De Soluție Na2Co3 15% Și Densitatea 1.15 G/mg? Puțin Ajutor Va Rog?
Scrieti Un Program C, Care Genereaza Un Numar Natural N<=100, Dupa Care Citeste N Numere Reale. Afisati Media Aritmetica A Celor N Numere. Cum Generez N-ul?
Folosind Algoritmul De Extrgere A Radacinii patrate A Numarului 1050625 nu Stiu Cum Sa Pune Radicalull Pe Calculator
Sub Actiunea Greutatii Unui Cub Din Aluminiu (densitatea=2700 Kg/m Cub) Cu Latura L=11cm, Un Resort Cu Constanta Elastica K=300N/m Se Alungeste Cu Delta L= 9cm.
Aflați Valorile Lui A Și Rezolvați Ecuatia ×^2-ax+17=0 Știind Ca Rădăcinile Sunt Numere Naturale. Va Rog Sa Mă Ajutați! :* :* :*
2. În Dreptunghiul ABCD , Lungimea L= 24 Cm Iar Lățimea L Este din L. Aflați Perimetrul dreptunghiului ABCD.