RO Study
👤
Bro7
Bro7
20-11-2016
Limba română
a fost răspuns
argument despre importanta jocului pe calculator
Răspuns :
Alexxela8
Alexxela8
20-11-2016
Eu cred ca ele iti pot dezvoltarea:atentiei (pentru a castiga) ,rapdarea (adica a astepta pana se termina jocul orcat de lung ar fi) ,ambitiei (pentru a incerca mereu pana vei castiga);
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A Este Multimea Solutiilor Reale A 4x^2+12x+9=0 . Determinati Card(A ∩ N) Si Imi Puteti Va Rog Spune Ce Este Card?
Complete The Sentences.follow The Example He (ride)his Bike Today Today We (eat) Chocolate Cake. It's My Birthda
Intro Cutie Sunt 11 Baloane Roșii Și Galbene . Baloane Galbene Sunt Cu 3 Mai Multe .câte Baloane Sunt Roșii Și Câte Sunt Galbene?
O Prop Pe Engleza La Prezen Simple Si Prezent Continuos. Cu Cuvintele Monkeys ,have Lunch, 1oclock
Care Este Numarul De Oxidare Al SO3?
Ajutor.indicati Trei Caracteristici Ale Comunicării Verbale Din Mass-media Va Rog
Respectul Si Grija (valori Esentiale Ale Antreprenorului) Imi Puteti Spune Rolul Lor? Mulțumesc!
Gaseste Cate Un Titlu Pentru Fiecare Tablou Al Poeziei Freamat De Codru.Dau Coroana Va Rog.Am Nevoie.
Un Numar Intreit; a) Este Inmultit La 3 b)este Impartit La 3. c) Este O Fractie A 1 _ 3
In 3 Hambare Sunt 999 Kg De Porumb.in Primul Sunt 376 Kg,in Al Doilea Cu 39 Kg Mai Putin Decat In Primul.cate Kg De Porumb Sunt In Al Treilea Hambar?