RO Study
👤
Cantareta1
Cantareta1
20-11-2016
Limba română
a fost răspuns
pls help la portofoliu
Răspuns :
Karym
Karym
20-11-2016
Punctele de suspensie marchează unul sau mai multe rânduri lipsă. Sper ca te am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Primul Număr Este 12 Al Doilea Este De 3 Ori Mai Mic,iar Al Treilea Reprezinta O Şesime Din Primul .afla Suma Numerelor.
Grupati Urmatoarele Adverbe Dupa Felul Lor Afara Agale Aidoma Aievea Aiurea Altiminteri Apoi Iar Indata Inca Incoace Incolo Meru Maine Nicaieri Candva Cumva Und
La Sfertul Nr 8 Adauga Triplul Nr7
La Ce Fabrica De Caramida Se Foloseste 1,25 Kg De Argila Pentru Confectionarea Unei Caramizi. Aflati Cate Caramizi Pot Ficonfectionate Din 3000 Kg De Argila. R
O Descriere Despre Baskets=adidasi. Exemplu:Ce Sont Des Baskets.Il Sont Eu Peau.Il Sont Blancs Deci Trebuie Sa Spunem Ce Culoare Au ,ce Forma Au.
As Dorii Și Eu 2 Prop.cu Cuvintele Sau Cu Expresiile:deoarece, Îmi Permiteți, Sunt De Acord, Fiindcă, Părerea Mea Este, Consider Ca.
25 PUNCTE: 425g Amestec Echimolecular De Toluen Și Benzen Este Trecut Printr-un Amestec De KMNO4 + H2SO4. Care Este Volumul Solutiei De KMNO4, Cm = 2 Mol/l Ști
Alcătuiește Enunțuri Cu Verbe Care Sa Îndeplinească Următoarele Condiții : Pers A3 ,nr Singular ,începutul Propoziției : Pers A 2 Ne Plural ,sfârșitul Propoziț
Am Nevoie De 3 Comparatii...cuvintele ...ca Ghiocelul,ca Varul,ca Zapada.
Rezolvati Ecuatiile 3(x-1)(2x+5)=0