RO Study
👤
Nestianlenuta
Nestianlenuta
20-11-2016
Matematică
a fost răspuns
vreau o rezolvare urgenta
Răspuns :
Meridianul04
Meridianul04
22-11-2016
x+x+x=30
x+y+y=18
y+c+c=8
c+y•x=60
x=10
y=4
c=2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transcrien Doar Propozitiile In Care Verbul ''a Fi'' Se Poate Inlocui Cu:este. Exista. Se Afla. ... 1.razele Soarelui Sunt Stralucitoare. cabana Bunicului
Calculati Cati Metri La Puterea A 3 De Marmura S-au Folosit Pt Fiecare Coloana Daca Sunt 104 Coloane Si Stim Ca 1 M La Puterea A 3 Costa 879,56 Euro Estimati Co
Buna! Am De Facut O Copmunere Narativa Despre Doua Surori Care Se Intalnesc Dupa Multi Ani,insa Nu Stiu Ce Titlu Sa-i Pun. Imi Puteti Da Cateva Sugestii?Multume
Alcatuieste Enunturi In Care Adverbele : Aici, Azi, Miine ,ieri,inainte Sa Fie Cu Functie Sintactica De Atribut Adverbial ajutor Va Rog
Calculati Cat Mai Simplu: 2005+2005*2006-2007*2004.
VA ROG MULT E URGENT!!!!!! DACA STIU INTR-UN CON CIRCULAR DREPT ARIA LATERALA SI ARIA BAZEI CUM AFLU RAZA ?
Noteaza Patru Elemente Comune Baladei Si Bamului , In General .
Prin Impartirea A Doua Numere Se Obtine Catul 4 Si Restul 7.Diferenta Lor Este 88.Afla Suma Numerelor. Suma A Doua Nr Este Egala Cu 346.Afla Numerele Daca Primu
Va Rog Din Suflet Ajutati-ma Si Pe Mina Sa Redactez O Compunere De 25-30 Randuri In Care Sa Descriu O Zi Ploioasa Va Rogg Mult Ajutati -ma..
In Triunghiul ABC Se Cunosc AB=15 ,AC=20 Si BC=25 a)Aratati Ca Triunghiul ABC Este Dreptunghic b)Calculati Sinusul Unghiurilor B Si C c)Det Lungimile Medianei D