RO Study
👤
Cati17
Cati17
20-11-2016
Matematică
a fost răspuns
2tgxctgx
Tg^2 x*ctg^2 x
Răspuns :
Lennox
Lennox
20-11-2016
ctgx=1/tgx
2tgx*1/tgx=2
tg²x/1/tg²x=1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Precizaţi Felul Propozițiilor Secundare Din Enunţurile De Mai Jos: ➤ Am Citit/ [ca] Animalele Au Un Auz Dezvoltat.³/ P1-PP: P2=CD ➤ Părerea Că Animalele Se P
Suma A Două Numere Este 300, Catul Dintre Primul Și Al Doilea Este 9 Sa Se Afle Numerele
Scrie Numărul 16: Ca Sumă De Doi Termeni Mai Mici Decât 10 ● Ca Sumă De 3 Termeni ● Ca Sumă De Dol Termeni Egall Ca O Diferență
1. La O Alimentară S-au Adus 976 Kg Zahăr. În Prima Zi S-a Vândut Din 4 Întreaga Cantitate, Iar A Doua Zi 2 Din Cantitatea Rămasă. Ajută Cineva Urgent
Scrie Numerele Pare De La 818 Și 820
SUBLINIA SUBSTANTIRELE SI ANALIZAZA, DUPĂ MODEL EU AM UN PRUN INALT. MODEL: UN PRUN= SUBSTANTIV COMUN, NR SINGULAR EU AM UN PENAR ALBASTRU. PESCARUL A VENIT DEV
Raspunde Pe Baza Textului 1. Din Cine Este Format Grupul De Călători? 2. Unde Doreau Să Ajungă Călătorii? 3. De Ce Era Dorothy Protejată De Rele? 4. Cum A Încer
. Sanda A Citit O Carte De 160 De Pagini În Trei Zile. În Prima Zi A Citit De Cinci Ori Mai Multe Decât În A Doua Zi, Adică A Citit Cu 92 De Pagini Mai Multe. C
Realizaţi Schemele Propoziţiilor De Mai Jos, După Model: S Cine? P Furnica Lucrează. A) Furnica Lucrează. B) Ce Face? ► Răsună Cântecul. ► Se Lasă Noaptea. ► St
1. Calculează: A) B) 2022 1003vă Rog Ajutațimă