RO Study
👤
Mary289
Mary289
20-11-2016
Geografie
a fost răspuns
resursele minerale sunt gazele naturale
Răspuns :
Aradoaieandreea
Aradoaieandreea
20-11-2016
Resursele minerale includ gazele naturale.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dan A Construit Din Carton Un Cub Cu Muchia De 10cm. Cate Cuburi Cu Muchia De 1cm Pot Fi Asezate In Interiorul Său? Va Rog Faceti O Rezolvare De Clasa A 4-a! Va
9 Imaginează-ți Că Ai Fost Într-o Plimbare, Pe Malul Unui Lac, Cu Cel Mai Bun Prieten Al Tău. Scrie-i Un E-mail Despre Cum Te-ai Simţit Cât Timp Aţi Fost Împreu
La Toate Vă Rog Repede Dau Coroana!!!
Poate Va Rog Cineva Sa Imi Sugereze O Poveste De Dragoste Scurta Pentru A Putea Face Un Rezumat, Sa Spun Cateva Informatii Despre Autor Si Ce Mi-a Placut
Formulează Propoziții Cu Cuvintele Bordaj Note Milă Pieziș Golf Ancora A Acosta Vă Rog Repede Aveți Explicațiile In Poză DAU 100 De Puncte
Citește O Carte De Povești Cu 240 De Pagini În Prima Zi Citește 2 Pe 10 Din Numărul Paginilor Iar A Doua Zi 4 Pe 6 Din Numărul Paginilor Rămase Câte Pagini Mai
Vă Rog Să Mă Ajutați Cu Acest Exercițiu! Dau Coroană!
Triunghiul Dreptunghic Abc Cu A Egal 90 De Grade B Egal Cu 60 De Grade Înălțimea AD Egal 12 Radical Din 3 Cm Calculați Aria Perimetrul Perimetrul Triunghiului R
Alcatuieste Enunturi In Care Cuv: Luna, Regiune Sa Fie Le Rand: C. Prepozitionalc. Indirectatribuit
Cum Se Formeaza Aminele?