RO Study
👤
Rezolvare3
Rezolvare3
20-11-2016
Matematică
a fost răspuns
2 la puterea x=16raspuns
Răspuns :
Aradoaieandreea
Aradoaieandreea
20-11-2016
2^x=16 <-> 2^x=2^4 <-> x=4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
BC Este Diametrul Al Unui Cerc Iar A Un Punct Care Apartine Cercului Astfel Incat Arcul Mc BA Congruient Cu Arcul Mic AC . Aflati Masurile Unghiurilor Triunghiu
Cine Imi Explica Si Mie Intervalele? Ma Refer Cu Exercitile De Genu Cel Mai Mare Numar Natural Care Apartine Intervalului (3,9] Cum Imi Dau Seama Care Sunt? Va
Cum Imi Dau Seama Care Sunt Verbele Predicative C.c.l Pronumele Relativ Cinjunctia Subordonatoare Si C.c.m
Aria Totala Aunui Paralelipiped Dreptunghic Este 2 , Iar Diagonala Sa Este 1 . Cât Este Volumul Paralelipipedului ?
Realizati Schema Liniara A Propozitiilor: Profesoara Si Elevul Asculta. Urca Dudu,Andu,Ica Si Instalatorul. Eu,bunica Si Bogdan Pictam
Calculati |1-radical Din 2|+|3-radical Din 2|
Buna! Am De Facut O Compunere Cu Titlul Să Circulam Corect , La Care Se Vor Folosi Predicatele:au Plecat , S-a Impiedicat , A Scapat , A Alergat , A Claxonat ,
Un Corp Pe Luna Are Greutatea De 150 N.Calculati Masa Corpului, Stiind Ca Gp=10 N/kg,iar Gp/gl=6/1.
Cum Se Afla Inaltimea Si Proiectiile Unui Triunghi Dreptunghic In Care Stim Ambele Catete Si Ipotenuza.Exemplu: AB=6 Radical Din 3 Cm AC=6cm
Aveti Urmatoarele Cifre: 8,6,2,5,8,1.Formeaza Cu Ele Doua Numere Formate Din Trei Cifre , Fara Ca Ele Se Se Repete Ca Sa Dea Rezultatul 208 Folosind Semnul Minu