RO Study
👤
Covacii
Covacii
20-11-2016
Franceza
a fost răspuns
ce inseamna cuvantul c est
in limba franceza
Răspuns :
Nicoleta7891
Nicoleta7891
20-11-2016
aceasta este - c'est
Answer Link
Floaredetei12
Floaredetei12
20-11-2016
Aceasta este-c'est Este-est Sper ca te- am ajutat☺☺☺
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Este Epoca Moderna?--definitie
9 Supra 9 + X = 9 Supra 6
Alcatuiti Un Text Argumentativ De 6-7 Propozitii!Adica Sa Da-i Dovada Ca Acel Sport Sau Acea Muzica Este Interesanta,plus De Ce Ste Interesanta?
Patru Copii Parcurg Drumul Pana La Scoala In 20 De Minute.In Cat Timp Va Parcurge Drumul Un Copil?
Cine Imi Poate Scrie Un Dialog Sau Niste Propozitii Prin Care Ma Prezint La Prima Ora De Franceza:Ma Numesc..., Sunt Din...(locuiesc In...),Vin De La Scoala...,
A) Bravul Soldat Śvejk Fu Repartizat La Secția Aeroplane,ca Sa Slujească Intru Cinstirea Si Impodobirea Acelei Noi Unități Militare. b) Cu Respect Va Raportez
La Gradina Zoologica S-au Adus 2016kg. De Nutret Pentru A Se Hrani 2 Zimbri Si 8 Zebre,timp De O Saptamina.Cite Kg. De Nutret Consuma Pe Zi Un Zimbru ?Dar O Zeb
Daca Petrul Unui Calculator , In Valoare De 1800 Lei Se Reduce Cu 10 La Suta, Atunci El Devine ?
Cine Imi Poate Scrie Un Dialog Sau Niste Propozitii Prin Care Ma Prezint La Prima Ora De Franceza:Ma Numesc..., Sunt Din...(locuiesc In...),Vin De La Scoala...,
Alcatuieste Formulele Substantelor Dupa Valenta Indicata Si Calculeaza Masele Molare:a) II III III I HO, HS, NH, PH , HClb