RO Study
👤
Luxian
Luxian
19-11-2016
Geografie
a fost răspuns
cel mai mare oras din lume dupa suprafață?
Răspuns :
Uionp
Uionp
19-11-2016
Cel mai mare oras din lume ca suprafata este Qaasuitsup din Groenlanda
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7 Exprimă Cu Propriile Cuvinte Înțelesul Proverbului: Ascultă Învățătura Tatălui Tău Şi Nu Uita Povețele Maicii Tale.
1. Rezolvaţi În Mulţimea Z Inecuațiile: A)x-4>0; E)-x-520; I)x+5≤2; M)x:40; F) 3x + 18 ≤ 0; 79)x-3>1; N) 5(x+1)2-45; 2. Reprezentati Fiecare Dintre A X)x−
Un Dreptunghi Cu Dimensiunile De 6 Cim Și 10 Cm Are Aceleasi Cu Un Pătrat. Care Este Aria Acelui Pătrat Exprimată În Pătrate Cu Latura De 1 Cm
12 Calculaţi, Folosind Factorul Comun: Vă Rog, Ajutați-mă!
Test Flash 1. Subliniază Circumstanţialele Concesive Din Enunțurile Date. 3 P. Inserându-se, Ne-am Continuat Drumul. Fără A Şti Prea Bine Calea, Tot Am Găsit Ca
13 Miruna Citeşte În Fiecare Zi Un Număr Dublu De Pagini Faţă De Numărul Paginilor Citite În Ziua Precedentă. Ştiind Că Miercuri A Citit 12 Pagini, Află Câte Pa
Назовите Страны С Фашистским Режимом?
Un Număr Reprezintă Un Sfert Din Al Doilea. Mic Care Sunt Numerele, Dacă Suma Lor Este 75? I
Din 8 Bile Din Plastilină Cu Raza De 7 Cm Se Obține O Singură Bilă. Calculați Volumul, Dia- Metrul Şi Aria Suprafeței Bilei Obținute.
66. Trapezul ABCD, AB || CD, Are AB = 6 Cm, BC = 4 Cm, CD AD=4√3 Cm. A) Calculaţi Aria Trapezului. 2 4 Cm, CD = 14 Cm B) Dacă AD BC= {M}, Calculați Aria Triungh