RO Study
👤
Lunavalente41
Lunavalente41
19-11-2016
Limba română
a fost răspuns
ajutor la 1 va rooooog
Răspuns :
Plastilinaa
Plastilinaa
19-11-2016
Maine voi merge impreuna cu Anca la dentist.
Anul viitor vom avea parte de cea mai frumoasa petrecere de 1 martie.
Cu siguranta, in anul 3000 vom conduce masini zburatoare.
Answer Link
Ydrtyjh
Ydrtyjh
19-11-2016
am maine o intalnire . Am anul viitor un spectacol. am in anul 3000 o noua tehnologie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construeste Enunturi In Care Cuvantul"dar" Sa Fie Folosit La Toate Valorile Morofolgice!.:)
Formulati O Propozitie Dupa Schiema S.s. + P.S.+ P subst. Adj. Verb
Prin Reactia Dintre 1300 G Zinc Si Acidul Clorhidric Necesar Sa Se Obtina Un Gaz Incolor Si Fara Miros Se Cere:volumul De Solutie HCl De 35% ((ro)=1,04g/cm3)nec
Aduceti La Forma Cea Mai Simpla....va Rog Ajutatima....
In Trei Zile , Un Magazin Avandut 371 Paini. Catew Painia Vandut In Fiecare Zi , Daca Adoua Zi A Vandut Triplul Numarului De Paini Vandute In Prima Zi, Iar Atre
De Realizat Un Poster Pe Coala A4 .. Despre Carte
Scrie expresia Care Precizează Dacă Cifra Unităţilor Este egală Cu Cifra Sutelor Prentru un Număr natural X De 3 Cifre.
Pentru 6kg Lamai Si 4 Kg Portocale Sau Platit 36 Lei Iar 5kg De Lamai si Doua Kg De Portocale Sau Platit 26 Lei . Cat Costa Un Kg De Portocale ?Dar Un Kg De La
Explicati Rolul Folosirii Punctelor De Suspensie Din Ultima Strofă A Poeziei "Lacul" De M.Eminescu (Dar Nu Vine...).
O Suprafata De Forma Dreptunghiulara Cu Lungimea De 9 M Si Latimea De 6 M Trebuie Placata Cu Gresie De Forma Patrata Cu Latura De 30 Cm . Cate Placi De Gresie S