RO Study
👤
Anonim
Anonim
16-11-2014
Limba română
a fost răspuns
ce facem la scoala?
5 propozitii ca o descriere
Răspuns :
Elenacatana
Elenacatana
16-11-2014
Scoala e frumoasa . Eu admir scoala. Mama ma invata despre scoala Scoala este daramata . Scoala a fost varuita
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Din Fabula "Peticul Si Sacul"de Ionel Gologan Motiveaza-ti Alegerea De Ce Nu Esti De Acord Cu Atitidinea Sacului...Repede!!In 10 Randuri!
CONSTRUIESTE UN ENUNT CU ONONIMUL CUVANTULUI MAI, DIN POEZIE OPERA ALEXANDRU MACEDOSKI RONDELUL ROZELOR DE AUGUST ?..
IDENTIFICA IN TEXT O IMAGINE VIZUALA SI O IMAGINE AUDITIVA OPERA ALEXANDRU MACEDOSKI RONDELUL ROZELOR DE AUGUST
Hey,o Sa Am 10 Materii La Care Trebuie Sa Scriu Pe A 7-a ,vreau Sa Obtez Pe Un Caiet Mecanic.......intrebare,la Acest Caiet Mecanic Pot Pune Mai Multe Materii I
Se Dau Nr. 1 ,3 , 4 , 6 . Si - ,+ , * , : . Foloseste Nr O Singura Dat Pt Ca Rezultatul Sa Fie 24 Iar - ,+ ,* ,: De Ce-l Mul 2 Ori.
Buna !!!Imi Spuneti Si Mie Niste Ex De Matematica De Clasa A6a??
As Vrea Si Eu Povestea Amintiri Din Copilarie De Ion Creanga Capitolul La Scaldat
Care Este Câmpul Lexical Al Muzicii ?Cât Mai Multe Exemple ! :3
Ex 1 folosind Cifra 9 Si Operatiilecunoscute ,incearca Sa Obtii Numarul 10(poti Folosi Si Paranteza)ex2suma A A Trei Numere Este 234.sa Se Afle Numerele Stiind
1. Redacteaza O Convorbire Telefonica Intre Munca Si Lene.2. Gaseste Comparatii: PASARI -albe Ca __________ -cenusii Ca __________ -galbene Ca ___