RO Study
👤
Bombonica241
Bombonica241
19-11-2016
Limba română
a fost răspuns
Dau 15 puncte !!!!!!!!!!!!
Răspuns :
Alyaly4
Alyaly4
19-11-2016
imaginea 1 seimbarbateaza,sare,behaie. imaginea 2 au mers,sa strabata,sarind,urce.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hey All, Am Si Eu Nevoie De Ajutor Pentru Urmatoarea Problema: Sa Se Scrie Programul Pentru Transcrierea In Cuvinte A Unei Valori Intregi De Patru Cifre, Introd
Răspunde La Următoarele Cerințe: A. Citește Cu Atenție Enunțurile Și Stabilește Dacă Sunt Adevărate Sau False! Dacă Apreciezi Că Un Enunț Este Adevărat, Bifeaz
Nu Stiu Sa Rezolv Subpunctul D. Pentru M Aparine( 4, Infinit) Demonstrati Ca Polinomul Nu Are Taote Radacinile Reale
Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog. Mulțumesc.
Mihai Construieste Din Betisoare Dreptunghiuri, Ca In Imaginea De Mai Jos. Cate Dreptunghiuri Construieste Din 99 De Betisoare?
Buna Cine Ma Poate Ajuta Va Rog... 1. Alcatuieste Un Text Creativ Dupa Urmatorul Plan De Intrebari: Ce Gasesc Copiii Sub Pat, Abandonata? Ce Vor Sa Faca Copiii
Analizati Sintatic Si Morfologic Cuvantul Evidentiat Din Versul : " Si Din Ochiuri Se Inalta Card De Rate ( Ca Un Nor ) " ( Ca Un Nor ) Este Cel Care Trebuie A
Exercițiile 4 Și 5 Va Rog
Intr-o Livada Sunt 272 De Pomi: Meri, Peri Și Pruni. Dintre Aceștia 196 Sunt Meri Și Peri, Iar Pruni Sunt Cu 27 Mai Putini Decât Peri. Cati Meri Sunt In Livada?
Trei Copii Au Adunat Impreuna 383 Alune. Afla Cate Alune A Adunat Fiecare Copil Stiind Ca , Al Doilea Copil A Adunat Cu 25 Mai Putine Decat Primul Si Cu 11 Mai