RO Study
👤
Ioana499
Ioana499
19-11-2016
Germana
a fost răspuns
wortfamilie von fahren in germana
Răspuns :
Alfas
Alfas
19-11-2016
familia de cuvinte pentru fahren - toate contin particula FAHR
Fahrer (sofer), Fahrt (calatorie), erfahren (a afla, a invata), Gefahr (pericol), Fahrrad (bicicleta), Fahrstuhl (lift), fahrlässig (neglijent) etc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A+b+c=980. Aflati Numerele Stiind Ca A=3×b Si A=c÷2 mersi.
Ajutati-ma Cineva..... Construiti 2 Drepte Care Sa Nu Se Intersecteze, Sa Nu Fie Perpendiculare Si Sa Nu Fie Paralele..
Un Numar Este De 6 Ori Mai Mic Decat Altul Iar Diferenta Lor Este 135.Aflati Cele Doua Numere? Rezultatul Trebuie Sa Fie:27;162
Construiti Propozitii In Care Substantivul Barbat Sa Fie; a.nearticulat,in Cazul Nominativ,numarul Singular; b.articulat Cu Articolul Hotarat,in Cazulacuzativ,n
Folossind Dictionarul, Creati 3 Propoziti In Care Sa Folositi 3 Sensuri Diferite Ale Verbului ,, A Netezi''
FIE:A=3×(5,3-3,5)= B=0,1×(54,84-47,96)= C=(0,22-0,17+3)×1,2= A)DETERMINATI VALOARE NUMERELOR A,B,C. B)CALCULATI SUMA A+B+C= C)CALCULATI A-B+C VA ROOGGG AJUTATII
Vreau Si Eu O Jumate De Pagina Cu Un Basm Cu O Femeie Sarmana Care Avea O Fata Oarba..........Va Rog Ajutatimaa Sau Dati-mi Idei Cum Sa Fac........Imi Trebuie P
Corina Si Diana Au Sadit Impreuna 67 De Panselute,Corina A Sadit Cu 13 Panselute Mai Mult Decat Diana.Cate Panselute A Sadit Fiecare Fata
Care Este Sensul Imbinarii? ochi Cirpiti De Somn:
Daca A Supra 5=3 Pe 5,calculati 10ab,15 -ab Si 206-90 Pe Ab